SiyasetGündem

CHP’li Özel’den İnce’ye mesaj

CHP’li Özgür Özel, Çanakkale’de konuşma yaptı. Ayrıca, CHP’yi ‘baba Evi’ne benzetti. Özel, “Başı sıkışan, düzeni bozulan gelsin mesajı verdi. “Artık baba evine gitmek lazım diyene, kapılar sonuna kadar açık” dedi.

CHP’li Özel’den İnce’ye mesaj. CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel mesaj  verdi. Dahası, CHP’li Özgür Özel ve CHP Genel Başkan Yardımcısı Muharrem Erkek, Gelibolu’da açılıştaydı. Açılış Millet İttifakı Seçim Bürosu’nun açılışıydı. Özel, burada yaptığı konuşmada, şunları söyledi:

‘BABA EVİNE GİTMEK LAZIM’ DİYENE KAPILAR AÇIK’

CHP’li Özel’den İnce’ye mesaj. Özel “Gelibolu’da CHP’nin açılışındayız. Bu CHP, tek başına CHP değildir. Bu kapı, baba evi” dedi. Ayrıca” Bu kapının özelliği şu. Herkes baba evine doğar, büyür “ifadelerini kullandı. Dahsı, Baba evinde her zaman, mutfakta çorba kaynamaktadır, baca tütmektedir.” dedi. Ardından, “Başı sıkışan, düzeni bozulan ya da, artık baba evine gitmek lazım diyene, kapıları sonuna kadar açıktır. “ifadelerine yer verdi.

CHP’de adaylıktan Kemal Kılıçdaroğlu lehine çekilmesi istenen ancak bir türlü ikna edilemeyen  Muharrem İnce son olarak Kemal Kılıçdaroğlu ve beraberindeki bir heyet tarafından ziyaret edilerek bir ortak zemin araması yapıldı.

İTİRAF GİBİ ÇIKIŞ: RİSK OLMAKTAN ÇIKACAK

CHP’li gazeteci İsmail Saymaz’a göre Özel, İnce’ nin seçime doğru oylarının azalacağını ve kendileri için risk olmaktan çıkacağını beklediklerini belirtti. Özel’in sözlerinin okuması yapıldığında İnce’nin oylarının düşmezse CHP için bir risk olarak gördükleri ve CHP’nin Memleket Partisinin oylarını alma üzerine bir umuda bel bağladığı görüldü.

DAHA FAZLA HABER İÇİN TIKLAYIN

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu