GündemÇocukça

ÇOCUKLARIN OYUN GÜNÜ

Sevgili çocuklar bugün sayfamızda İpek Yuvam Anaokulu’nun minik öğrencileri sınıflarında oynadıkları oyunları  anlattılar. Minikler eğlenerek öğrendiler.

Çocukların mantıklı düşünme ve problem çözebilme becerilerini arttıran zeka oyunları aynı zamanda mantıklı ve isabetli karar almalarını da sağlıyor. Zeka oyunları sayesinde çocukların beyinleri yüksek performans gösterirken bu aynı zamanda erken tanıma ve anlama becerileri de kazandırıyor. İpek Yuvam Anaokulu’nda zeka oyunları oynayarak eğlenen çocuklar aynı zamanda pek çok beceriyi de öğrenmiş oluyorlar. Balık tutma oyunu, reversi gibi oyunlar oynayan miniklerin eğlenceli maceralarına ortak olmaya hazır mısınız?

Güneş: Ben okulumu ve öğretmenimi çok seviyorum. Arkadaşlarımı da çok seviyorum. Öğretmenimiz bize birbirinden güzel oyunlar oynatıyor. Mesela oltayla balık tutma oyunu oynuyoruz ve çok eğlenceli oluyor. Ayrıca arkadaşlarımla birlikte zeka oyunları oynamayı da çok seviyorum.

Nisa: Biz okulumuzu çok seviyoruz. Çünkü çok eğlenceli zaman geçiriyoruz. Hem eğleniyoruz hem de öğreniyoruz. Mesela ben sınıfta oynadığımız balık tutma oyununu çok  seviyorum. Bu oyunda önce bir olta var. Oltanın ucunda demiri asılı. O demiri masanın üzerinde oyun kutusunda duran karelerden geçirerek kaleleri havaya kaldırmaya çalışıyoruz. Bu da çok eğlenceli bir oyun.

Emir:  Biz okulda çok güzel oyunlar öğrendik. Öğretmenimiz balık tutma oyununu gösterdi ve ben o oyunu çok sevdim. Ve oyunda da çok başarılı oldum. Mesela balık tutma oyununda bir masanın üzerinde duran oyun tahtasındaki kare kutucukları yakalamaya çalışıyoruz. Bu kutucukları en erken kim toplarsa o oyunu kazanıyor.

Yağız: Ben oyunların hepsini çok seviyorum. Bahçede oynadığımız oyunlar ya da öğretmenimizle sınıfta oynadığımız oyunların hepsi çok güzel. Tüm arkadaşlarımla birlikte en çok balık tutma oyununu seviyoruz.

Enes: Benim okulum çok güzel. Tüm arkadaşlarımı ve öğretmenlerimi de çok seviyorum. Sınıfta ders işlemek ayrıca resim yapmak, oyunlar oynamak da çok keyifli. Mesela zeka oyunları oynuyoruz. Ya da bilgi oyunları oynuyoruz. Bunlar çok eğlenceli oluyor.

Kerem: Biz arkadaşlarımla beraber okulda çok güzel zaman geçiriyoruz. Mesela öğretmenlerim ve arkadaşlarımla beraber eğlenceli aktiviteler yapıyoruz. Ayrıca balık tutma oyunu oynuyoruz. O da çok eğlenceli oluyor. Herkese bol bol bu aktiviteleri yapmalarını öneririm.

Azra: Okulumuzda zamanımız çok güzel geçiyor. Mesela arkadaşlarımızla birlikte oyunlar oynuyoruz. Ayrıca ders çalışıyoruz ve resim yapıyoruz. Ben tüm bu aktiviteleri çok seviyorum. Herkese

 

 

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu