Gündem

Dalgın: ‘Sokak Köpeği Saldırıları İnsan Yaşamını Tehdit Ediyor’

DEVA Partisi Balıkesir Milletvekili Burak Dalgın sokak köpeği sorununa dikkat çekti.

Dalgın: ‘Sokak Köpeği Saldırıları İnsan Yaşamını Tehdit Ediyor’

DEVA Partisi Balıkesir Milletvekili Burak Dalgın sokak köpeği sorununa dikkat çekti.

Bu mesele sınıfsal bir problem diyen Dalgın, “Güvenlikli sitelerde oturanlar bu meseleyi önemsemeyebilirler ancak yaralanan hatta ölen vatandaşlarımız var” dedi. Sokak köpekleri sorununun çözüme kavuşturulması gerektiğine işaret etti.

Saldırıya Uğrayan 70 Yaşındaki Adam Çelik Korse İle Yaşam Sürüyor

Milletvekili Burak Dalgın mecliste yaptığı basın toplantısında, sokak hayvanlarına çözüm çağrısı yaptı. 70 yaşındaki bir yakınının sokak köpeği saldırısına uğradığını ve omuriliğinin çatladığını söyleyen Dalgın, konunun önemli bir sorun olduğunun altını çizdi.

Daha Kötüsü Yaşanmadan Önlem Şart!

Mütevazi mahallelerde yaşayanların ve gece geç saatte evlerine dönenlerin yaşadığı sokak köpekleri sıkıntısının giderek arttığını belirtti. Sokak köpeklerinin saldırısına uğrayarak yere düştüğü yakınının da haftalardır çelik korse ile yaşamını sürdürdüğüne dikkat çekti. Allah korusun daha kötüleri de yaşanabilir diyerek meselenin acil çözülmesi gerektiğine işaret etti.

 “Üniversite Kampüsleri de Sokak Hayvanları İle Dolu”

Burak Dalgın, “Araçlarıyla işe gidip gelenler yada güvenlikli sitelerde yaşayanlar sokak hayvanları meselesini çok önemsemeyebilirler ancak mütevazi mahallelerde ikamet edenler ve işine okuluna yürüyerek gitmek zorunda kalan evden erken çıkıp geç dönen vatandaşlarımız bir tedirginlik içindeler. Bana genç arkadaşlarımda sık sık yazıyor ve pek çok üniversite kampüsünde de bu ciddi bir problem haline gelmiş durumda. Köpek saldırıları sonucu yaralanan hatta ölen vatandaşlarımız var. Bu mesele halının altına süpürülecek bir mesele değil. Bu meseleyi çözmek zorundayız.” ifadelerine yer verdi

 

Haber Merkezi

Balıkesir’de Tarım Sigortalarında Yükseliş

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu