Gündemİlçe HaberleriSiyasetTürkiye Gündemi

DEVA Partisi Balıkesir Ekibi

DEVA Partisi Balıkesir Ekibinin Motivasyonunu Saha Gösterecek. CHP Milletvekili aday listesinde 3.sıra adayı olan Burak Dalgın DEVA Partisi İl Binasında bir toplantı düzenledi. Dalgın, seçim sürecinde ittifak birlikteliği ile çalışacaklarını söyledi. Parti içi iletişimi önemseyip önemsemediği sorumuza ise “Balıkesir’den Bir Aday Var Bu Ekip İçin Motivasyon olmalı” sözüyle geçiştirdi.

 

 

Deva’dan Dalgın Cevap “Bilemem!”

Cumhuriyet Halk Partisinin Balıkesir Milletvekili listesinde 3.sıra adayı DEVA Partili Burak Dalgın oldu. Balıkesir’de Kemal Aydın DEVA Partisi İl Başkanlığından aday adaylığı için istifa etti. Ayrıca Aydın liste açıklandıktan sonra parti logosunu da sosyal medya hesabındaki profilinden kaldırdı. Dahası Semra Aman Akyürek’e siyasette kırgınım ifadesini kullandı.

Akyürek, dün parti binasında 3.sıra adayı Burak Dalgın’a Kemal Aydın ile açıklama sonrası hiç görüştünüz mü? diye sordu. Parti binasında şuan yok neden? Sorularına “BİLEMEM” yanıtını verdi.

DEVA Partisi Balıkesir Ekibi Emin Değilim Kırılmamışlardır

Buna göre, DEVA Partisinde Balıkesir’de beklentinin 3.sıra adayı noktasında Kemal Aydemir olması Aydemirle yaptığımız görüşmede net ifade edilmişti. Bu sözlere karşılık Dalgın ben emin değilim demekle yetinde. Ümit tabi ki Balıkesir’in daha fazla adayının olması her il bunu ister. Ancak bunun ötesinde Balıkesir adayının olması da ekip için bir motivasyon kaynağıdır diye düşünüyorum. Bursa’da DEVA Partisinin bir adayı yok. Balıkesir’de bir DEVA Partisi adayı var. Kemal Aydın benim ahbabım. Beklentisi olması helal ancak siyasette herşey karşılamak mümkün olmuyor. Mevcut ittifak sisteminde elimizden gelen bu. Balıkesir’de bir adayımız var ekip motivasyonlu ”dedi.

“Ben Milletvekili Adaylık Başvurusu Yapmadım”

Ayrıca DEVA Partisi Balıkesir Milletvekili Adayı Burak Aydın partinin il binasında kendisini tanıttı ve gazetecilerin sorularını yanıtladı. 3.sıra adayı ile ilgili beklentilerin kırılganlık yarattığı sorusuna bilemem yanıtını verdi. Bu yolu beraber yürüyeceğiz diyen Aydın, “ ortak liste var ve seçmen açısından süreç zor dedi. İki sandık var biri Cumhurbaşkanlığı, diğeri Milletvekilliği. Devamında Seçmen politize bir seçmen ne olduğunun farkında. Başka ülkede olsa seçmen sandığa gitmez. Biz listemizi hazırladık eş zamanlı olarak diyalog süreci başladı. İttifak açısından doğru sistem ortak liste çıkarmaktı. Ben milletvekili adaylığı için başvuru yapmadım. Genel Başkan Yardımcılığını da talep etmedim. Lazımsın dendi. Benim beklentim olmadan hep ilerledim. Balıkesir halkı teveccüh ederse de bu noktaya geleceğiz ”dedi.

“Gönenli Ailenin Bursa’da Doğmuş Çocuğuyum”

Sonuç olarak Balıkesir Milletvekili Adayı Burak Dalgın seçime kadar değil seçimden sonrada Millet ittifakı amaçları için çalışacaklarını söyledi. Türkiye idaresini devralmak istediklerini ifade eden Dalgın güçlü parlamenter sistem vurgusu yaptı. Balıkesir Gönenli bir ailenin Bursa’da doğup büyümüş bir çocuğuyum diyerek kendisini tanıtsan Dalgın memlekete olan borcumu ödemek için Deva Partisinde olduğunu belirtti. Dalgın konuşmasında, Partinin Sanayi, dönüşüm ve teknoloji politikalarından sorumlu olduğuna değindi.

…DEVA Partisi Balıkesir Ekibi…

Haber: Semra Aman Akyürek

Daha fazla haber için tıklayınız…

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu