Gündemİlçe Haberleri

Dikkat! Büyükşehir Borçları Yapılandırıyor!

Dikkat! Büyükşehir borçları yapılandırıyor! Balıkesir Büyükşehir Belediyesi’nden yapılan açıklamaya göre Büyükşehir’e olan kira, ecrisimil, işgaliye, ilan reklam vergisi, ulaştırma hizmetleri gibi birçok borç yapılandırılma olacağını duyurdu. Taksit imkânı sunulan yapılandırmaya başvurmak için son tarih 13 Mayıs 2023.

Dikkat! Büyükşehir borçları yapılandırıyor! Balıkesir Büyükşehir Belediyesi’nden yapılan açıklamada Büyükşehir’e olan borçların yapılandırılma olacağını duyurdu. Kira, ecrisimil, işgaliye, ilan reklam vergisi, ulaştırma hizmetleri, harçlar, idari para cezaları borçlarının yapılandıracak. Büyükşehir, son başvuru tarihinin 31 Mayıs 2023 tarihi olduğunu ilan etti.

Taksit İmkânı Sundu

Dikkat! Büyükşehir borçları yapılandırıyor!  Yapılan açıklamada peşin ödemelerde gecikme faizinin yüzde 90’ının siliniyor. İlk taksit ödemesinin 30 Haziran 2023 tarihinde yapılacağını söyledi. Ayrıca ödenecek borçlara 12-18-24-36-48 taksit imkânın da oldu.

Bilgi Almak İsteyenler İçin Numara Paylaştı

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi’ne olan borcunu ödemek üzere yapılandırmadan faydalanmak isteyen vatandaşlar bu numaraları 0266 239 15 10 / 1507 – 1509 – 1511 arayarak bilgi alacak.

Haber: Elif Şahin

Daha fazla haber için tıklayın…

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu