GündemSpor

Dünya Yıldızı Devre Arası Geliyor!

Okan Buruk ısrarla transfer istedi! Erden Timur harekete geçti. Dünya yıldızı devre arası geliyor!

Dünya Yıldızı Devre Arası Geliyor!

Galatasaray, sezona tam istediği gibi başladı. Avrupa’da ve ligde yoluna emin adımlarla ilerleme konusunda ısrarcı. İşini şansa bırakmak istemeyen Galatasaray, devre arasında kadrosuna takviye yapıyor. Okan Buruk, ocak ayında transfer istediğini belirtti. Yönetim ise bu isteğin ardından harekete geçti. İşte istenilen o yıldız isim…

Galatasaray ara transfer dönemini erken açtı

Sarı-kırmızılılar yaz döneminde özellikle 8 numaralı pozisyona istediği takviyeyi yapamadı. Aslan, Sergio Oliveira’yı satış listesine koyarken, Tanguy Ndombele’den de henüz beklediği performansı alamadı. Kurmaylar bu gelişme üzerine bir süre önce kolları sıvadı.

Galatasaray Yönetimi, satış listesindeki Oliveira’nın yerine yabancı bir orta saha arayışına başladı. Teknik direktör Okan Buruk’la yapılan toplantıya göre yeni bir liste hazırladı. Öncelik yaz döneminde de gündeme gelen, ancak sonuç alınamayan isimlere verildi.

Dünya Yıldızı Devre Arası Geliyor!

BURUK’UN RAPORU HAZIR

Galatasaray, Lazio’dan Vecino ile Wolves’tan eski Galatasaraylı Mario Lemina‘yı istiyor. Ayrıca Sarı-Kırmızılı kulübün gözüne kestirdiği önemli bir yıldız daha var. Fanatik’in haberine göre yine yaz döneminde görüşülen, ancak işi bitirilemeyen Saul Niguez‘i özellikle Okan hocanın ısrarla istediği öğrenildi. Atletico Madrid’in 28 yaşındaki solak futbolcusu, sadece 8 değil, 10 numaralı pozisyonda da görev yapabiliyor. Buruk, Niguez’in orta sahayla ön taraf arasındaki bağlantıyı kusursuz şekilde sağlayacağı görüşünde.

Dünya Yıldızı Devre Arası Geliyor!

KESENİN AĞZI AÇILDI

Bu sezon Atletico formasını düzenli olarak giyen İspanyol yıldız için Madrid Kulübünün ne yanıt vereceği merak konusu. Ancak Sarı-Kırmızılılar, Saul Niguez olmasa bile fiziksel açıdan hazır, maç temposu olan ve transfer edildiği gibi ilk 11’de 90 dakika görev yapabilecek bir orta saha transferini yapmaya kararlı.

Yönetim, bunun için ciddi bir bütçe ayırmış durumda.


Dünya Yıldızı Devre Arası Geliyor!

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu