Gündemİlçe Haberleri

Dursunbey’de Yeni TOKİ Yolu Açılıyor

Balıkesir'in Dursunbey ilçesinde, 2. etap TOKİ konutlarında yaşanan yol sorununa Dursunbey Belediyesi tarafından çözüm bulundu. Belediye Başkanı Ramazan Bahçavan öncülüğünde gerçekleştirilen çalışmalarla, TOKİ sakinlerinin uzun süredir yaşadığı ulaşım sıkıntısı ortadan kaldırıldı.

Dursunbey’de Yeni TOKİ Yolu Açılıyor

Dursunbeyde Yeni Toki Yolu Aciliyor 1

Kamulaştırılma Çalışmaları Başladı

Dursunbey Belediye Başkanı Ramazan Bahçavan, TOKİ konutlarında oluşan yol sorununu çözmek amacıyla harekete geçti. Ferah Mahallesi’nde bulunan 2. Etap TOKİ konutlarının çevre yolundan şehir merkezine ulaşımı sağlayan güzergahın uzunluğu, zaman ve ekonomik açıdan sakinlerin sorununa dönüşmüştü. Bahçavan’ın liderliğindeki belediye ekipleri, sorunu ortadan kaldırmak için kamulaştırma çalışmalarını başlattı.

Dursunbeyde Yeni Toki Yolu Aciliyor 2

Kısa Sürede Yol Faaliyete Girecek

Yapılan kamulaştırma sonucunda terminal kavşağına bağlanan yeni yol, 300 metre uzunluğunda ve 10 metre genişliğinde olarak planlandı. Önümüzdeki günlerde tamamlanacak taş döşeme çalışmalarının ardından hizmete açılacak olan bu yol, TOKİ’nin şehir içi bağlantı sorununu kökten çözecek. Belediye Başkanı Bahçavan, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, “En kısa sürede tamamlanacak olan yeni yol, sakinlerimizin ulaşım sorununu ortadan kaldıracak ve bölgeye önemli bir konfor sağlayacaktır” ifadelerini kullandı.

Dursunbeyde Yeni Toki Yolu Aciliyor 3

Haber Merkezi

Karesi TOKİ Sakinlerine Pazaryeri Müjdesi

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu