GündemTürkiye Gündemi

Ebru Şallı’dan Boşanma Açıklaması

Ebru Şallı’dan boşanma açıklaması geldi! Şallı, “Lütfen beni de anlayın” dedi. İki yıllık beraberlik olmuştu. Şallı, sonrasında 2019 yılında Çırağan Sarayı’nda nikâh masasına oturdu. Ebru Şallı ile Uğur Akkuş boşanma kararı aldı mı?  İddialara göre Ebru Şallı şiddet gördüğü eşi Uğur Akkuş’la büyük bir kriz yaşıyordu.

 

Ebruu

Ebru Şallı’dan Boşanma Açıklaması.. Ayrıca Ebru Şallı’dan 4 yıllık eşi Uğur Akkuş ile boşanma haberlerine yeni açıklama geldi. Akkuş’un son dönemde maddi krizde olduğu iddiaları sık sık haber olurken ikili cephesinden geçtiğimiz Ekim’de gelen şiddet haberi de olay olmuştu.

“Her Evlilikte Olan Tartışma”

Eski manken, bu şok iddianın üzerini ise “Her evlilikte olan bir tartışma” diyerek örtbas etmeye çalıştı. Bu olaydan kısa süre sonra Akkuş’un eski eşi Gonca Derin’in ödenmeyen nafaka borcu yüzünden Uğur Akkuş’a açtığı haciz davası ve eski eşi hakkındaki “Çocuklarımı alıkoydu” iddiaları da Ebru Şallı’nın canını çok sıktığı iddialar arasındaydı.

“Her şeyin Hayırlısı Olsun”

Ebru Şallı ile Uğur Akkuş’un kısa bir süre önce evlerini ayırdığı iddia edilmişti. Ayrıca sosyal medyadan çıkan ayrılık iddialarıyla ilgili bir açıklama yapan Şallı, şu sözleriyle de “boşanmanın yakın” olduğunu itiraf eder gibiydi: “Henüz açılmış herhangi bir boşanma davası yok. Her evlilikte olduğu gibi zaman zaman fikir ayrılıkları yaşıyoruz. Her şeyin hayırlısı olsun” dedi.

“Öncelikle Amacımız Çocuklar”

Ebru Şallı, önceki gün Bebek’teydi. Bunun beraberinde enerjisinin yüksek olduğu görülen eski manken, “İşleri toparlıyoruz. Yarın da Hatay’a gideceğim. Çocuklarla güzel bir vakit geçireceğiz. Çocuklar ile vakit geçirmemiz önemli, öncelikli amacımız o” dedi.

“Şu Anda Ayrılık Yok”

Geçtiğimiz haftalarda Uğur Akkuş ile ayrılacağına dair haberler çıkan ünlü isim, “Şu anda bir şey yok. Devam ediyoruz. Ben sürekli böyle anılmak istemiyorum. Lütfen beni de anlayın. Bir durum olursa bilginiz olacaktır” ifadelerine yer verdi. Şallı, daha sonra aracına binerek oradan ayrıldı.

 

Salli

Maddi Kriz

Son olarak maddi olarak kriz yaşayan Uğur Akkuş, geçtiğimiz günlerde lüks teknesini 30 milyon TL’ye satışa çıkarmıştı. Geçmişte yaşadıkları krizleri atlatan ancak beraberliklerine bir şans daha veren çiftin bu kez fikir ayrılıkları nedeniyle boşanma noktasına geldikleri konuşuluyordu.

…Ebru Şallı’dan Boşanma Açıklaması…

Daha fazla haber için tıklayınız..

 

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu