Balıkesir Merhaba Blog YazılarıAstroloji

Ekimin İlk Haftası Tuzaklarına Dikkat!

Terazi burcunda seyreden Mars’ın Güney Ay Düğümü ile kavuşumu bu hafta 4 Ekim’de kesinleşiyor. Ekimin ilk haftası tuzaklarına dikkat!

Ekimin İlk Haftası Tuzaklarına Dikkat!

Terazi burcunda seyreden Mars’ın Güney Ay Düğümü ile kavuşumu bu hafta 4 Ekim’de kesinleşiyor. Plüton ile dik açısı da bu hafta çok etkili olacak ve bu açı da 9 Ekim’de kesinleşiyor. Haliyle tuzaklara, sinsi saldırılara, belden aşağı vurma, ayak kaydırma ve alaşağı etme operasyonlarına çok açık bir haftadayız.

Saydığımız bu türde durumları politika alanında, askeri konularda, ekonomi alanında, gündelik hayatımızda deneyimleyebiliriz. Mars-Plüton karesi sert ve şiddetli olaylara da dikkat çeker. Tarihte pek çok örnekleri vardır…

Yanıltan Kişilere Dikkat!

İçinde bulunduğumuz günlerde etkili olan ve 2 Ekim Pazartesi günü kesinleşecek Merkür-Neptün karşıtlığı, etrafındakileri kandıran, yanıltan kişilerin ortaya çıktığı zamanlarla örtüşür.

Böylesi dönemlerde sahtekarlara, yalancılara, hayal kırıklığı yaratabilecek bilgi ve konuşmalara, yanlış bilgi vererek yanlış yönlendirenlere karşı dikkatli olmak gerekir.

Günlük Burç Yorumları: 21 Temmuz

Yanlış Hesap Bağdat’tan Döner! 

Merkür-Neptün karşıtlığı hatalara ve yanlışlıklara dikkat çekiyor. Bir atasözü vardır, bilirsiniz: “Yanlış hesap Bağdat’tan döner”. TDK’ya göre anlamı şudur: “Ortaya çıkan bir yanlışlık çok geç de olsa düzeltilir. Hatalar düzeltilebilir, ama tabii geç kalmamak kaydıyla…

Pazartesi Gününü Pas Geçip, Salı Gününü Kullanabiliriz. 2 Ekim Pazartesi akşamı kesinleşecek Merkür-Neptün karşıtlığının ardından, Salı günü kesinleşecek Merkür-Plüton üçgeninin olumlu enerjisi devreye giriyor. Dolayısıyla Pazartesi gününü pas geçip, Salı gününü önemli konuşmalar, yazışmalar, ticari işler, başvurular açısından değerlendirebiliriz.

Tuzaklara Dikkat! 

Yazımızın girişinde de bahsettiğimiz üzere, etkisi hafta geneline yayılacak ama 4 Ekim Çarşamba akşamı kesinleşecek Mars-Güney Ay Düğümü kavuşumu, bizi tuzağa çekebilecek durumlara işaret ediyor, farkında ve dikkatli olalım! Gündelik hayatımızın içerisinde olabileceği gibi, askeri konularda da tuzaklara dikkat edilmeli.

Bu türde etkilerin aktif olduğu zamanlar, askerimize ve polisimize yönelik tuzaklara, saldırılara da işaret edebiliyor. Terazi burcu tarafından temsil edilen hukuki konularda, ilişkilerde de tuzaklara çekilmemeli, gereksiz ve yanlış hamlelerden kaçınmalı bu sıralar…

Günlük Burç Yorumları: 4 Haziran

Hukuki Girişimler, İlişkilere Yönelik Konuşmalar

5 Ekim Perşembe saat 03:08 itibariyle Merkür Terazi burcuna geçiyor.

Bu geçişle birlikte hukuki konularda veya ilişkilere yönelik temalarda girişimler, konuşmalar, toplantılar, bildirimler yapmak açısından daha uygun bir zaman dilimine giriyoruz. Özel ilişkiler üzerine konuşmak istiyorsak, 8 Ekim Pazar gününü kullanabiliriz.

 

 

 

Referans: Astroloji Okulu

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu