Balıkesir Merhaba Blog YazılarıEtkinlikGündem

El Çiziminin Sırları 2

Bu yazı el çiziminin 2.yazısıdır: Sevgili okuyucularım El çizmek, genel olarak çizim becerilerinizi geliştirmenin harika bir yoludur. Onları her zaman yanımızda bulunduruyoruz, böylece onlara bakabilir ve istediğimiz zaman referans olarak kullanabiliriz.

 

1 10

Yukarıda incelediğimiz sürece bir kez daha göz atalım. Bu kez, şekillerin her birini vurgulayarak onları biraz daha kolay görmelerini sağlayacağız. Her seferinde bir adım atın ve her şekle çok dikkat edin. Herhangi bir pozisyonda bir el çizmek için her şeklin nasıl kullanılabileceğini not edin.

İlgili Makaleler

 

1 2 3

  • Elin arka tarafını temsil eden bir şekil çizerek başlayın. Büyük olasılıkla, bu şekil dikdörtgen olacak, ancak aşağıda gördüğümüz gibi biraz eğri olabilir. (Unutmayın, başlangıç ​​aşamalarında çiziminizi oldukça gevşek tutun. İlerledikçe şekli her zaman düzeltebiliriz.)
  • Ardından, bu şeklin yan tarafına bir üçgen çizin. Bu şekil, başparmak ile elin arkası arasındaki bağlantı görevi görecektir. Alt kısımda, sonunda bir başparmak ekleyeceğiz.
  • Daha sonra, elin arkası için çizilen dikdörtgen şeklinden dışarıya doğru uzanan birkaç küçük silindir çizilebilir. Bu şekiller, parmakların her birinin alt kısımları haline gelecektir.
  • Parmakları daha da uzatmak için ikinci bir silindir seti çizilir.

 

4 5 6

  • Parmaklar başka bir silindir seti ile bitirilebilir. Her silindirin nasıl parmağın bir parçası haline geldiğine dikkat edin.
  • Elin çizimini tamamlamak için ana hatlar ve gölgeler eklenebilir. Gölgelendirmeyi eklerken ışık kaynağını göz önünde bulundurmayı unutmayın. Elin tüm kısımları ve parmakların her biri için tutarlı olmalıdır.

 

El Çiziminin Sırrı

El çizmekten kesinlikle nefret eden insanlardan biri misiniz? Ellerinizi cebinize mi yoksa kişinin arkasına mı saklıyorsunuz? El çizmeye bu şekilde yaklaşmak için hiçbir sebep yok. Çoğu insanın çizmesi en zor şeylerden birinin el olduğuna inandığı doğrudur. ÖYLE DEĞİL! 

Dürüst olacağım, ne arayacağınızı bilmediğinizde el çizmek zordur. Ancak belirli şekilleri nasıl arayacağınızı bildiğiniz zaman, onları çizmek çok daha kolaydır. El çizmek veya bu konuda başka herhangi bir şey çizmek, bazı basit şekiller çizmek kadar kolaydır. Basit kare ve üçgenden bahsediyorum.

Muhammed Can Akyürek’in 2.haftaki el çiziminin sırları yazısı.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu