GündemEkonomi

ERMİŞLER VEDA ETTİ

Balıkesir Ticaret Odası Mart 2018 Meclis Toplantısı yüksek katılımla gerçekleştirildi. Toplantıya Balıkesir Ticaret Odasında yapılırken, 2013-2014 yılları arasında meclis başkanlığı yapan Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz da katıldı.

Gündem maddelerinin görüşülmesinin ardından Fahri Ermişler bir veda konuşması gerçekleştirdi.
Ermişler konuşmasında şu görüşleri dile getirdi: “Sözlerimin başında, 15 Temmuz ve Afrin başta olmak üzere, bu vatan uğruna can veren tüm şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyorum. Mart ayı olağan meclis toplantımız vesilesi ile bir araya gelmiş bulunmaktayız. 8 Mayıs 2013 yılında rekor katılımla yapılan Balıkesir Ticaret Odası seçimleri sonunda üyelerimizin yüksek güven ve teveccühü ile aldığımız, 5 yıllık görev süremizi layıkıyla icra etmemin ve birçok ilkleri kazandırmış olmanın onur ve mutluluğunu yaşıyoruz. Beni yetiştiren bu topraklara hizmet etmekten, bir Balıkesir sevdalısı olmaktan, bu şehri geleceğe taşıyacak vizyon projelerini üretmekten ve bunların sonuçlarını sizlerle beraber almaktan her zaman mutluluk duydum.
5 yıla yakın Balıkesir Ticaret Odası yönetim kurulu başkanlık görevim boyunca bu şehre, ülkeme ve sanayimize kazandırdığım en küçük değer, benim için en büyük mutluluk ve onur kaynağı olmuştur” dedi.

ERMİŞLER; “YENİ YÖNETİME ŞİMDİDEN BAŞARILAR DİLİYORUM”

Ermişler, “Üyelerimizin, Balıkesir esnafının ve Balıkesir’deki kurumların takdirlerine mazhar olmasından dolayı şehrim adına sevinç duyuyorum. Hizmet bayrağını bizden teslim alacak olan arkadaşlarımız, kuşkusuz bizlerin yaptığı hizmetlerden daha iyisini yapmak için çalışacaklardır. Bu açıdan 02 Nisan 2018 tarihinde yapacağımız seçimleri sadece bir bayrak değişimi, yeni bir heyecan olarak görmemiz gerekmektedir. Başkanlar, koltuklar değişebilir fakat ne olursa olsun Balıkesir Ticaret Odası Türkiye’de ve Balıkesir’de, ilimizi en iyi şekilde temsil etmeye devam edecektir. Görev sürem boyunca yapmış olduğum katkıların onuru ve huzuru içinde görevimi 2 Nisan seçimlerinin ardından oluşacak yeni yönetime devredeceğim. Ben koltuk sevdalısı değilim ve hiçbir zamanda olmadım. Zamanı geldiğinde yerimi devretmeyi bildiğim için bugün gerekeni yapıyorum. Balıkesir ticaret odası seçimlerinde yeni seçilecek olan başkanlarımıza başarılar diliyorum. Her zaman varlıklarıyla bana güç ve moral veren, zor çalışma koşullarıma anlayış gösteren eşime, çocuklarıma, kardeşlerime ve dualarını alarak başardığım anneme ve babama, tüm aileme teşekkür ederim” dedi.

KIRIMLI: “HİZMET AŞKI İLE GÖREVLERİ PAYLAŞTIK”

Fahri Ermişler’in konuşmasının ardından Meclis Başkanı Mustafa Kerem Kırımlı ise yapmış olduğu konuşmasında şunları söyledi: “2013 yılında başlayan bu maceraya hep beraber hizmet aşkı ile görevleri paylaştık. Bugün 5 sene sonra dönemimizin sonuna geldik. Sizlere çok teşekkür ediyorum. Bu onuru Meclis Başkanlığı dönemimde bizleri tercih ettiğiniz, bizlere destek verdiğiniz için. Buradaki tüm çalışma arkadaşlarımıza, oda personelimize çok teşekkür ediyorum. Odamızı göğsümüzü gere gere anlatabiliyorsak sizler sayesinde, katkılarınız için çok teşekkür ediyorum. Yönetim Kurulu Başkanımıza teşekkür ediyorum. Yönetim kurulu, meclisimiz ve komitelerimizle birlikte bizleri çok iyi temsil ettiler. Balıkesir’e vizyonumuzla bir değer kattığını düşünüyorum. Zor günler de geçirdik. 15 Temmuz, ekonomik sıkıntılar, bugün Afrin. Üzüntü yaşadığımız günlerdi. Şehitlerimize Allah’tan rahmet, gazilerimize acil şifalar diliyoruz. Umarım devletimizin bekası en kısa sürede sağlanır” dedi.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu