GündemSpor

Galatasaray Yıldız İsimle Anlaştı

Galatasaray Yıldız İsimle Anlaştı. Galatasaray’ın,  Leandro Paredes ile anlaşma sağladı

 

Galatasaray Yıldız İsimle Anlaştı. Galatasaray'In,  Leandro Paredes Ile Anlaşma Sağladı

Galatasaray’ın, bonservisi PSG’de bulunan Leandro Paredes ile anlaşma sağladı. Ayrıca yıllık 2,5 milyon Euro üzerinden 4 yıllık anlaşma sağladığı iddiaları var.

Süper Lig ekiplerinden Galatasaray’ın Leandro Paredes ile anlaşma sağladığı gelen bilgiler arasında.

Corriere dello Sport’un haberine göre sarı-kırmızılılar, Leandro Paredes ile yıllık 2,5 milyon Euro üzerinden 4 yıllık anlaşma sağladı. Oyuncunun bonservisini elinde bulunduran PSG ile görüşmelerin sürdüğü edinilen bilgiler arasında.

 

Leandro Paredes bu sezon Juventus’ta kiralık olarak forma giydi. Ayrıca Juventus’ta 25’i Serie A maçı olmak üzere 35 karşılaşmaya çıktı ve 1 gol attı.

Başarılı orta saha oyuncusu Arjantin Milli Takımı’nın Katar’daki 2022 Dünya Kupası kadrosunda da yer alırken, 2’si ilk 11’de olmak üzere 6 karşılaşmada görev yaptı.

Daha Fazlası İçin Tıklayın 

 

 

Leandro Daniel Paredes, Juventus takımında orta saha pozisyonunda görev yapan Arjantinli millî futbolcudur. Profesyonel kariyerine 2010 yılında Boca Juniors kulübünde başladı. Daha sonra sırasıyla Chievo, Roma, Empoli, Zenit Saint Petersburg ve Paris Saint-Germain kulüplerinde

Juventus  Halk arasında Juve olarak bilinen Juventus Futbol Kulübü, İtalyan futbol ligi sisteminin en üst kademesi olan Serie A’da mücadele eden, İtalya’nın Piedmont, Turin kentinde bulunan profesyonel futbol kulübü

Paris Saint-Germain Football Club.  veya genel olarak bilinen ismiyle Paris Saint-Germain. Ayrıca kısaca PSG, 1970 yılında Fransa’nın Paris şehrinde kurulan spor kulübüdür. Fransa’nın en üst ligi olan Ligue 1’de yer alır. Kendi sahası olarak kullandığı stadyum Prensler Parkı’dır.

 Galatasaray Spor Kulübü’nün Süper Lig’de mücadele eden futbol takımı. Ayrıca Galatasaray Spor Kulübü’ne ait olan Galatasaray Sportif Anonim Şirketi, kulübün futbol takımının sahibidir.   Galatasaray Spor Kulübü’nün 1997 yılında şirketleşme sürecine girmesinin ardından hayata geçti.

 

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu