Ekonomiİlçe Haberleri

Genç Girişimciler Balıkesir Sanayi Odası ile Buluştu

Genç Girişimciler İcra Kurulu Başkanı Ceyhun Ercan ve Heyeti, Balıkesir Sanayi Odası'nı ziyaret etti.

Genç Girişimciler Balıkesir Sanayi Odası ile Buluştu

Genc Girisimciler Balikesir Sanayi Odasi Ile Bulustu

Genç Girişimciler İcra Kurulu Başkanı Ceyhun Ercan, Başkan Yardımcıları ve Üyeleri, iş dünyasındaki etkili paydaşlarıyla buluşmaya devam ediyor. Bu kapsamda, Genç Girişimciler ekibi, Balıkesir Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Nazmi Yarış ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile bir araya geldi.

Genc Girisimciler Balikesir Sanayi Odasi Ile Bulustu 2

“İşbirliği ve paylaşım, iş dünyasının temel taşlarından biridir”

Genç Girişimciler İcra Kurulu Başkanı Ceyhun Ercan, ziyaretleri sırasında yaptığı açıklamada, “Balıkesir Sanayi Odası’nın değerli Başkanı Nazmi Yarış ve yönetim kurulu üyeleri ile bir araya gelmekten büyük mutluluk duyuyoruz. Bu tür buluşmalar, genç girişimciler olarak deneyimli liderlerden öğreneceğimiz çok şey olduğunu bize gösteriyor. İşbirliği ve paylaşım, iş dünyasının temel taşlarından biridir ve bu tür ziyaretler bu değerleri pekiştirmemize yardımcı oluyor” dedi.

Genc Girisimciler Balikesir Sanayi Odasi Ile Bulustu 3

“Geleceğe dair projelerini dinlemek bizim için büyük bir önem taşıyor”

Balıkesir Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Nazmi Yarış ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Genç girişimcilerle buluşmak, onların vizyonunu anlamak ve geleceğe dair projelerini dinlemek bizim için büyük bir önem taşıyor. İş dünyasındaki deneyimimizi paylaşarak, genç neslin başarılı projelerine katkı sağlamak amacıyla bu tür ziyaretlere her zaman açığız” şeklinde konuştu.

İşbirliği Bağları Güçleniyor

Ziyaret, karşılıklı görüş alışverişi ve işbirliği imkanlarının değerlendirilmesiyle sona erdi. Genç Girişimciler İcra Kurulu Başkanı Ceyhun Ercan ve heyeti, Balıkesir Sanayi Odası yöneticilerine teşekkür ederek, gelecekte gerçekleşecek ortak projeler için heyet arasındaki işbirliği bağlarını daha da güçlendirmeyi taahhüt etti.

Haber: Elif Şahin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu