Gündemİlçe Haberleri

Gömeç Yeni Yıl Kararlarını Aldı

Gömeç Belediye Başkanı Mehmet İrem Himam'ın liderliğinde, Ocak Ayı Olağan Belediye Meclis Toplantısı, Nuri Bozyel Kültür Merkezi'nde gerçekleştirildi.

Gömeç Yeni Yıl Kararlarını Aldı

Gomec Yeni Yil Kararlarini Aldi 1

Açılış Konuşmasını Başkan Himam Yaptı

Gömeç Belediye Başkanı Mehmet İrem Himam, belediye meclis üyeleri ve diğer katılımcılar, Nuri Bozyel Kültür Merkezi’nde düzenlenen Ocak Ayı Olağan Belediye Meclis Toplantısı’nda bir araya geldi. Toplantının açılış konuşmasını yapan Başkan Himam, önemli konuların ele alınacağı bu oturumun Gömeç için hayırlı olmasını diledi.

Gomec Yeni Yil Kararlarini Aldi 2

Sosyal ve Kültürel Projeler Ön Planda

Toplantıda alınan kararlar arasında, ilçenin sosyal, kültürel ve ekonomik gelişimine yönelik projelerin değerlendirilmesi ve onaylanması ön planda yer aldı. Ayrıca, altyapı çalışmaları, çevre düzenlemeleri ve belediyenin genel hizmet politikalarıyla ilgili konular da görüşüldü.

Gomec Yeni Yil Kararlarini Aldi 3

“Birlikte çalışmaya devam edeceğiz”

Gömeç halkının merakla beklediği konularda alınan kararlarla ilgili bilgi veren Başkan Himam, “Gömeç’imizi daha yaşanabilir, daha güzel bir yer haline getirmek için birlikte çalışmaya devam ediyoruz. Aldığımız kararlar ve yapacağımız projelerle ilçemizi daha ileriye taşıyacağımıza inanıyorum” dedi.

Gomec Yeni Yil Kararlarini Aldi 4

Haber: Alper Çobanoğlu

Gömeç’te ‘Yukarıbey Köyü’ Kadın Tiyatrosu

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu