İlçe HaberleriSiyaset

Gündoğan Mahallesi’nden Ahmet Akın’a Destek

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ahmet Akın, Gündoğan Mahallesi'nde meşaleler, havai fişekler, davul ve zurnalar eşliğinde karşılandı. Ardından vatandaşlarla buluşan Akın, sosyal yardımlardan, adaletli dağıtıma kadar yapacağı projelerden bahsetti.

Gündoğan Mahallesi’nden Ahmet Akın’a Destek

Gundogan Mahallesinden Ahmet Akina Destek 1

Balya’da Seçim Koordinasyon Merkezi Açılışı

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ahmet Akın, Balya ilçesinde seçim koordinasyon merkezi açılışı gerçekleştirdi. Ardından Altıeylül Kasaplar Mahallesi’nde esnaf ziyareti yaptı. Esnafın sorunlarını dinleyen Akın, çözüm önerilerini paylaştı.

Gündoğan Mahallesi Akın’ı Coşkuyla Karşıladı

Gündoğan Mahallesi’nde düzenlenen halk buluşmasına katılan Ahmet Akın, mahalleli gençlerin hazırladığı  seremoni ile karşılandı. Konfeti ve havai fişek gösterisi eşliğinde konuşma yapan Akın, mahallenin sorunlarına çözüm vaat etti.

Gundogan Mahallesinden Ahmet Akina Destek 2

Sosyal Yardımlarda Yenilik

Akın, konuşmasında sosyal yardımların artacağını ve adaletli şekilde dağıtılacağını belirterek, Ankara’da uygulanan kartlı sosyal destek sistemini Balıkesir’e getireceklerini söyledi. “Bir elin verdiğini öbür el görmeyecek” vurgusuyla sosyal yardımları revize edeceklerini ifade etti.

Gundogan Mahallesinden Ahmet Akina Destek 3

Mahalle Projeleri ve Balıkesirspor’a Destek

Gündoğan Mahallesi’nin eksikliklerine dikkat çeken Akın, düğün salonu ve aydınlatma konularına çözüm getireceklerini söyledi. Ayrıca, müzik eğitim merkezi kurarak gençleri profesyonel müzik dünyasına kazandıracaklarını ve uluslararası arenada boy gösteren bir koro oluşturacaklarını belirtti. Akın, Balıkesirspor’u siyasetten arındırmayı hedeflediklerini vurgulayarak, mahallelerin uyuşturucu sorununa karşı mücadelede de yer alacaklarını ifade etti.

Ahmet Akın’a Bir Çok İsim Eşlik Etti

Ahmet Akın’ın Balya ve Altıeylül programlarına eşi Arbil Akın, CHP Balıkesir İl Başkanı Erden Köybaşı, CHP Balıkesir Milletvekili Serkan Sarı, CHP Altıeylül İlçe Başkanı Sinan Ayhan, CHP Balya İlçe Başkanı Halit Eren, Balya Belediye Başkanı Orhan Gaga ve birçok partili katıldı.

Haber: Bülten

Ahmet Akın: ‘Balıkesir Ulaşımda Çağ Atlayacak’

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu