Gündemİlçe HaberleriTürkiye Gündemi

Güneşi Bile Hayatından Çıkaranların Muhteşem Geçidi

Cumhuriyetin 100. Yıl için görünür oldular

Ülkemizi ve milletimizi korumak için güneşi bile hayatından çıkaran bahriyelilerimizin görev yaptığı denizaltılarımız, Cumhuriyetimizin 100. yılı nedeniyle boğazda su yüzüne çıktı. İşte O muhteşem Geçiş anının görüntüsü.

Gunesi Bile Hayatindan Cikaranlarin Muhtesem Gecidi 02

Dosta Güven Düşmana Korku

Cumhuriyet Bayramına özel 100. Kutlamalarında, İstanbul Boğazından geçiş yapan 100 gemi arasında denizaltılarımız da yer aldı. Milli Savunma Bakanlığı, resmi sosyal medya hesabından, Dosta güven, düşmana korku salan, Muhteşem geçit töreni sonrasında, geçiş anına dair görüntüleri paylaştı.

Gunesi Bile Hayatindan Cikaranlarin Muhtesem Gecidi 01

Güneşi Bile Hayatından Çıkaran Kahramanlar

MSB’nin sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımda, “Onlar, devletimizin ve milletimizin görünmez koruyucuları olarak mavi vatanın derinliklerinde, güneşi bile hayatlarından çıkartarak sabırla görev yapıyor. Kendileriyle her zaman gurur duyduğumuz denizaltılarımız ve kahraman bahriyelilerimiz, bu kez Cumhuriyet’imizin 100’üncü yılını kutlamak için görünür hale geldiler ve İstanbul Boğazı’ndaki geçit töreninde yer aldılar” ifadelerini kullandı.

Gunesi Bile Hayatindan Cikaranlarin Muhtesem Gecidi 03

MSB’nin paylaşımı çok sayıda beğeni alırken Balıkesir’de de paylaşım geniş ilgi ve takdir aldı. “Dosta güven düşmana korku salan muhteşem geçit töreninde aynı zamanda dron ile gösteriler, havai fişek gösterileri de yer aldı.

Gunesi Bile Hayatindan Cikaranlarin Muhtesem Gecidi 04

Haber: Kamil Akyürek

Daha Fazla Haber İçin…

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu