İlçe HaberleriSiyaset

Hasan Avcı Adaylığı Hakkında İlk Defa Konuştu

Balıkesir’de Altıeylül İlçe Başkanı Hasan Avcı 31 Mart seçimlerinde AK Parti'den aday olarak açıklanmadı. Bunun üzerine seçime katılıp katılmayacağı merak edilen Avcı konu hakkında sosyal medya hesabından açıklama yaptı. 

Hasan Avcı Adaylığı Hakkında İlk Defa Konuştu

Hasan Avci Adayligi Hakkinda Ilk Defa Konustu 1
Hasan Avcı Adaylığı Hakkında İlk Defa Konuştu

 Hasan Avcı’nın Açıklaması

Hasan Avcı, sosyal medya hesabından yaptığı duyuruyla, uzun yıllardır partisine hizmet etmesine rağmen aday gösterilmemesi durumunda bağımsız olarak seçimlere katılacağını belirtti. Avcı’nın yaptığı açıklama şu şekilde:

“Sevgili hemşerilerim, değerli vatandaşlarım. Malumunuz olduğu üzere, 31 Mart 2024 yerel seçimlerinde Altıeylül ilçemizde Belediye Başkanlığı için AK Parti’den aday gösterilmeme kararı alındı. Partimizde yıllardır hizmet etmenin gururu ve onuruyla, bu kararı saygıyla karşılıyorum.

Bugüne kadar yaptığımız hizmetlerle ve sizlerin güçlü destekleriyle varlığımızı hissettik. Ancak, bu süreçte aday gösterilmeme kararıyla karşılaştık. Bu kararın ardından birçok hemşerimizden gelen teşvikler ve destekler doğrultusunda, Altıeylül ilçemize hizmet etme arzumuzu sürdürmek adına önemli bir karar aldık.

Bugün itibariyle, Altıeylül ilçemize ve siz değerli vatandaşlarımıza hizmete devam etme kararı alarak bağımsız aday olma irademizi ortaya koyuyorum. Yıllardır birlikte yürüdüğüm partim tarafından aday gösterilmemiş olmam, sizlerin gösterdiği destek ve teveccühün bir sonucu olarak yeni bir yol haritası belirlememize vesile oldu.

Altıeylül ilçemizin gelişimine ve refahına katkı sağlamak için, sizlerin desteğiyle bağımsız olarak çıktığım bu yolda, her zaman sizinle birlikte olacağımı bilmenizi isterim. Değerli hemşerilerime, sevgi ve saygılarımı sunar, destekleriniz için şükranlarımı iletmek isterim.

Haber: Bülten

Hasan Avcı Adaylığı Hakkında İlk Defa Konuştu

Hasan Avcı Yeniden Refah’ın Adayı mı?

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu