GündemGörüntülü Haberlerİlçe HaberleriTürkiye Gündemi

Haydi Çocuklar Avluya!

Balıkesirlilerin çocuklarıyla birlikte çokça zaman geçirdiği Avlu Yaşam ve Aktivite Merkezi’nde bulunan oyun grubunu yenileyen Büyükşehir Belediyesi, kapasitesini 4 kat artırdı. Çocukların can güvenliği göz önüne alınarak oluşturulan oyun grubuna; bilişsel ve zihinsel materyaller de eklediler.

 

Avlu’daki Çocuk Oyun Grubunun Kapasitesi 4 kat Artırıldı… Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, son olarak Avlu Yaşam ve Aktivite Merkezi’nde bulunan oyun grubunu yeniledi.

 

M 13

Büyükşehir Belediyesi Kent Estetiği Dairesi Başkanlığı Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, mevcut haliyle Avlu’ daki talebe yetersiz gelen oyun grubunun kapasitesini dört kat artırdı. Beraberinde alana yeni materyaller de ekledi. Yeni oyun grubu, tırmanma alanlarından kaykaya. Dahası salıncaktan tahterevalli ile zihinsel ve bilişsel oyun alanlarına kadar birçok materyali bünyesinde topladı.

 

Avlu’daki Çocuk Oyun Grubunun Kapasitesi 4 Kat Artırıldı

Park Revizyon Çalışmaları Devam Edecek

Ayrıca, Genel Sekreter Yardımcısı Fatih Doğan, yeni oyun grubu hakkında bilgi verdi.

Genel Sekreter Yardımcısı Doğan: “Yücel Başkanımızın talimatları doğrultusunda Avlu Aktivite ve Yaşam Merkezimizde bulunan oyun grubumuzun Kent Estetiği Dairesi Başkanlığı Park ve Bahçeler Müdürlüğümüzce revizyonunu gerçekleştirdik. Mevcut grubumuzun kapasitesini dört kat daha artırdık. Son olarak uluslar arası standartlara uygun olarak 3 cm ile 13 cm kalınlığında EPDM kauçuk uygulaması gerçekleştirdik. Bu tarz uygulamalarımıza şehrimizin diğer bölgelerinde de devam edeceğiz” dedi.

Haber: Fatma Kara

Daha fazla haber için tıklayınız…

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu