GündemGörüntülü Haberlerİlçe HaberleriTürkiye Gündemi

Hülya Avşar Çıplaklık Eleştirilerine İlk Yorumu Balıkesir’den Yaptı

Hülya Avşar Çıplaklık Eleştirilerine İlk Yorumu Balıkesir’den Yaptı

 

Her fırsatta Balıkesir’in Ayvalık ilçesinde tatil yapan, ünlü oyuncu ve şarkıcı Hülya Avşar, yeni klibi hakkında konuştu. Hülya Avşar’ın son klibi özellikle görüntüleri ile ülke kamuoyunda ses getirmişti. Avşar, “klipte ki görüntüler çıplaklık hissi veriyor. Ama aslında orda çıplaklık yok ” dedi.

 

‘Aslında Orda Çıplaklık Yok’

Hülya Avşar, 10 Aralık’ta yayımladığı ‘Anlatma’ klibi nedeniyle eleştirilerin hedefinde yer almıştı. 10 Aralık’ta yeni şarkısı ‘Anlatma’nın klibini yayımlayan ünlü şarkıcı ve oyuncu Hülya Avşar, görüntülerde çıplak gözüktüğü için hedef alınmıştı. Avşar’dan konuya ilişkin ilk yorum Balıkesir’den geldi. Avşar’a “Yeni klibiniz çok konuşuldu” hatırlatması yapılınca İHA’ya görüşlerini açıklayan Hülya Avşar, “Aslında orda çıplaklık yok. Çıplaklık hissi veriyor olabilir. Dengelemek lazım, çok severek ve bilerek yaptım. Seviyorum da klibimi” dedi.

Hulya Avsar Ciplaklik Elestirilerine Ilk Yorumu Balikesirden Yapti

‘Fırsat Buldukça Kaçıyorum’

Her fırsatta Ayvalık’ta zamanını geçiren Hülya Avşar, burada İHA muhabirinin sorularını yanıtladı. Aynı zamanda Ayvalık’ta bir evi bulunan ünlü sanatçı, önce 2023 ile ilgili temennisini belirtti. Avşar kızı, “tatile geldim, fırsat buldukça buraya kaçıyorum. 2023 yılının her zamanki gibi sağlık ve sıhhat getirmesini dilerim. Ayrıca, insanların anı yaşamayı bilmesi ve bunu öğrenmesi, güzel düşünmeyi ve bakmayı bilmesi de önemli. 2023 Bunları da getirsin” dedi.

 

gazetemerhaba

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu