Gündem

İki ayrı Balkes

İKİ AYRI BALKES

 

 

 

Sahaya  favori olarak çıkan Balkes bir biri ardına yediği gollerle ilk yarıyı yenik kapadığı maçı son dakika golüyle beraberliği kurtardı. Balıkesir camiası buna sevinse mi, üzülse mi? Sanırım bu sonucun ardından her ikisi de geçerli. Çünkü, saha da iki ayrı Balıkesirspor izledik.

 

Oynadığı son dört maçta çok iyi futbol ortaya koyan Balkes’in,  bu maçtan önce herkes ligin dibine demir atmış Mersin İdman Yurdu maçını tarihi bir skorla kazanacağını düşünürken karşısında hiç beklemediği kadar dirençli bir Mersin İdman Yurdu buldu. İlk yarıda yediği gollerle neye uğradığını şaşıran Balkes ikinci yarıda kendine gelerek son dakika golüyle beraberliği kurtardı.

 

Bu takımın gol atmada bir sorunu olmadığını herkes biliyor. Bu takımın ligde gol atamayacağı hiçbir takım yok. Sorun orta alan ve savunma bloğunda. Teknik heyet dahil tüm camia, son dört haftada ortaya koyduğu oyunla taraflı tarafsız futbolseverlerin beğenisini kazanan bu takımın böylesine basit golleri kalesinde görmesine anlam verememiştir.

 

Balıkesirspor öyle basit goller yiyor ki çıldırmamak elde değil. Kart cezalısı ve sakatlık durumunda kulübe zenginliği olmayan Balıkesirspor teknik heyetinin bu soruna bir çözüm bulması gerekiyor. Eğer bu sorun ligin kalan maçlarında devam edecek olursa tüm camia büyük hayal kırıklığı yaşar.

 

Her şey bir kenara ortaya koydukları mücadele ve bir birinden güzel altı gole imza atarak herkese zevkli bir maç izlettirdikleri için her iki takımı tebrik ediyorum. Futbolun güzelliği gol, gönül isterdi ki maçta izlediğimiz altı golü de Balıkesirspor lehine görebilseydik. Ama olmadı, üzülmeyi ve keşkeleri bir kenara bırakıp kalan maçları en iyi şekilde tamamlayarak Play- Off’da yer almak ve tekrar Süper Lig’e çıkmak. İşte her şeyden önemlisi bu.

 

 

BANDIRMA ZORLU DEPLASMANDA PUANLA DÖNDÜ

Bandırmaspor Ümraniye gibi zorlu deplasmandan bir puan alarak ateş hattında yer almaya devam etti. Umarım bundan sonra ki oynayacakları maçlardan puan ya da puanlar çıkararak ligde kalırlar. Bandırmaspor kötü bir takım değil bunu biliyorum. Bazen çok iyi futbol oynarsınız tecrübesizlik ve panikle ne yaptığınızı bilemeyip başarısız sonuçlar elde edersiniz. Bu hayatın her alanında olan bir durum. Bandırmaspor umarım bu sezonu ligde kalarak tamamlayıp önümüzde ki sezon daha iyi bir takım kurar ve taraftarlarına ölüp ölüp dirilmedikleri maçlar izlettirir. Onları da oynadıkları futboldan dolayı tebrik ediyorum.

 

BEST BALIKESİR

BEST Balıkesir son iki haftada aldığı galibiyetlerle kendini buldu. Trabzon deplasmanında alınan beşinci galibiyet takım üzerinde ki baskıyı azalttı. Yakaladıkları bu seriyi önümüzde ki maçlarda istikrarlı bir şekilde sürdürürlerse bu sezon ilk kez mücadele ettikleri Basketbol Süper Ligin de kalıcı olacaklardır. Best Balıkesir’in bu yükselişinde pay sahibi olan herkese teşekkür ediyorum.  İnsan inanınca başaramayacağı hiçbir şeyin olmadığını bizlere gösteren  tüm oyuncuları ve teknik heyeti yürekten kutluyorum.

 

 

 

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu