Köşe Yazıları

İLGİNÇ DEDİKODULAR

Horlama alışkanlığı olanlar için çok ilginç bir dedikodum var. Gece boyunca horluyorsanızz ama arada susuyorsanız işte o anlarda rüya görüyormuşsunuz. Bilmenizi istedim.

Dünyanın en zengin üç ailesinin toplam serveti, en fakir 48 ülkenin toplam servetinden çok daha fazlaymış. Hey gidi adaletsiz dünya hey…

Hayatınızda hiç böcek yediniz mi? Hemen öyle suratınızı çirkinleştirmeyin. Bakın yapılan bir araştırma diyor ki; her insan hayatı boyunca ortalama 70 böcek ve 10 örümcek yiyormuş. Nasıl mı? Bu ziyafet genelde istemeden boğaza kaçmalar şeklinde ya da uykuda gerçekleşiyormuş..

İlgili Makaleler

Dünyada en çok bira tüketen ülke hangisi? Yani alkolü su gibi içen ülke? Bakın Ruslar 2011 yılına kadar birayı alkolsüz içecek olarak sadece serinlemek için su gibi içiyorlarmış.

Yavrularını öldüren aslanları duydunuz mu? Aslanların zaman zaman yavrularını öldürmelerinin sebebi ya iktidar hırsları yada iktidarı devirdikten sonra ki aslanın soyunu tüketmekmiş.Bir yerden tanıdık geldi mi bu davranış?

Beyaz karlar içinde yürümeyi sever misiniz? Kar yağmasını hepimiz merakla beklliyoruz. Ülkemizde kar görmeyen insan sayısı neredeyse yok gibidir. Ama Dünya ülkeleri bizim kadar şanslı değil. Biz dört mevsimi yaşıyoruz. Lakin dünya nüfusunun üçte ikisi hayatları boyunca hiç kar görmüyorlar ve kışıda yaşamıyorlarmış.

Biliyorsunuz ki dünyanın büyük bir kısmı su; insan vücudunun da büyük bir kısmı sudan oluşuyor. Peki ya vücudumuzda ki suyun ve dünya üzerındeki suyun yüzde onu azalırsa ne olur. Hemen söyleyelim insan vücudundaki suyun yüzde 10 azalması ölüm anlamına geliyor. Dünyada ki su miktarının yüzde 10 azalması ise bir çok mevsimsel değişiklik ile beraber iklim bozulması ve felaketler dolayısıyla dünyanın sonunun gelmesi anlamına geliyormuş..

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu