Spor

“İmkan verildi, gençler oynadı”

“İMKAN VERİLDİ, GENÇLER OYNADI”

 

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen ‘Mahalle Ligi Turnuvalarının Burhaniye ayağı tamamlandı.

54 takımın katılımıyla yaklaşık 1 ay süren kıran kırana maçların ardından oynanan final maçları ile dereceye giren takımlar belli oldu. Son final maçının ardından düzenlenen ödül töreni Kaymakam Hüseyin Öner, Belediye Başkanı Necdet Uysal ve Belediye Başkan Yardımcısı Cemal Akkılınç’ın katılımı ile gerçekleşti.

‘İmkan Bizden Oynamak Sizden’ sloganı ile ilçedeki gençlerin sosyalleşmesini amaçlayan turnuvalar toplamda 54 takım ve 453 sporcunun katılımı ile gerçekleşti. Bir ay süren kıran kırana maçların oynandığı turnuvada yıldız kızlarda; Hacı Mustafa Müdüroğlu Ortaokulu ile Bahadınlı Ortaokulu, yıldız erkeklerde ise Nadir Tolun Ortaokulu ve Hacı Mustafa Müdüroğlu Ortaokulları dereceye girerek ödül almaya hak kazandılar. Genç erkeklerde ise Sağlık Gücü ve mahalle olarak turnuvaya katılan Şarköy Mahallesi dereceye giren takımlar oldular.

 

‘Kızlarımız Burhaniye’deki Turnuvaları Özel Kıldı’

Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Mahalle Ligi Turnuvalarının Burhaniye ayağında kız öğrencilerin turnuvaya katılmaları, organizasyonun Burhaniye ayağına renk kattı. Burhaniye Belediye Başkanı Necdet Uysal Yıldız kız takımları arasında birinci olan takımı geziye götürmek üzere söz verdi. Başkan Uysal’ın verdiği sözün sevinci gençlerin gözlerinden okundu.

 

UYSAL “ İNŞALLAH ÇOCUKLARIMIZI İNGİLTERE’YE GÖTÜRECEĞİZ”

Burhaniye Belediyesi Basın Birimi’nin haberine göre, turnuvanın ödül töreninde konuşan Burhaniye Belediye Başkanı Necdet Uysal “Büyükşehir Belediye Başkanımız Ahmet Edip Uğur’a çok teşekkür ediyorum. Geçen sene turnuvalar için Almanya’ya gidemeyen gençlerimizi inşallah bu sene İngiltere’ye götüreceğiz. Müsabakada yer alan yıldız kızlarımızı da geziye götürmek için söz vermiştim, sözümün arkasındayım. Turnuvaya katılan bütün sporcularımızı kutluyorum. Yeni yılın herkese güzellikler getirmesini diliyorum” şeklinde konuştu.

 

 

 

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu