SiyasetEğitimEkonomiGündemİlçe HaberleriTürkiye Gündemi

İnce Balıkesir’de

İnce Balıkesir’ de

İnce Balıkesir’de. Memleket Partisi Muharrem İnce Balıkesir’de. Açın telefonları memleket medyasına geçin diyen İnce, “Bizi izlesinler” dedi.14 Mayıs seçimlerinin bir bayram olduğunu söyledi.

Balıkesir Ali Hikmet Paşa Meydanında miting düzenledi. Memleket Partisi Muharrem İnce halka seslendi. Ayrıca,Erdoğan ile olmaz ancak Erdoğan’ın eskileri ile de olmaz diyen İnce, Davutoğlu ve Babacan’a yüklendi. Dahası, özelleştirmeler yapılırken, Suriyeliler Türkiye’ye gelirken oradaydılar. Kılıçdaroğlu’da bunlardan medet umuyor.” dedi.

Ayrıca, Babacan’ın Balıkesir’den adayı var. CHP’den üçüncü sıra adayı. Atatürk’ün Çankaya’sında Sadullah Ergin’e ey Atatürkçüler nasıl oy vereceksiniz. İzmir’de Yüksel Taşkın’a nasıl oy vereceksiniz.”

77 Kişi CHP Listelerinde!

Kılıçdaroğlu 77 kişiyi Saadet, Deva, Gelecek, te ki 77 kişiyi CHP listelerine koydu. Ayrıca, Davutoğlu bir açıklama yapıyor diyor ki; 90 Yaşındaki halamı ikna edemedim. Babacan tabanı ikna edemedik diyor. Dahası, Birinci sırada Kemal Kılıçdaroğlu’na CHP’li oy verecek mi? Dedi. Terör örgütleri kimi destekliyorsa bakın. Benim yanımda Hizbullah, PKK yok. Milletim var. Benim farkım ne? Erdoğan’ın Suriyeli politikasına katılmıyorum. O göndermeyecek ama ben göndereceğim. Tarım Hayvancılık politikasına katılmıyorum. Çiftçi besici bitti ben kaldıracağım. Eğitim mahfedildi.4 sözüm var. Çocuklarınız et yiyecek, balık yiyecek. Çocuklar peyniri yiyecek süt içecek.

Özel okullara muhtaç olmayacaksınız. Devlet okullarında çocuklar iyi eğitim görecek. Tarikat yurtlarına çocukları teslim ettirmeyecek, çocuklara iş bulacağım.

Kılıçdaroğlu diyor ki; Amerikalılarla görüşmüş. İHA, SİHA’lar çomak sokuyor. İHA ve SİHA konusunda Türkiye başarılıdır. Erdoğan’ın damadıymış destekleyeceğim.

Mavi vatanı destekleyeceğim.

Akdeniz’de gaz var. Pay almamız lazım. Libya teskeresine evet diyorum. İktidarında, muhalefetin yanlışlarını anlattım. Ne sağdan ne soldan Atatürk’ün yolundan. Ne Cumhur ve Millet tek Yol Memleket.

Neyi özledim biliyor musunuz eski Türkiye’yi. Demirel Ecevit televizyona çıkar tartışırdı. Bunları özledim. Türkiye de bir ar edep vardı hepsi yok oldu. Televizyonlarda konuşup adaylarla tartışmak istiyorum ancak millet Demirel’in mizahını özledi.

MUHAMMED CAN AKYÜREK

 

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu