GündemSiyasetTürkiye Gündemi

İnce ’ nin Sözlerine Davutoğlu’ndan Cevap

İnce ’ nin sözlerine Davutoğlu’ndan cevap. Seçime sayılı günler kaldı. Adaylar arasında rekabet hızla yükseliyor. Ayrıca parti liderleri mitinglerine ve haber programlarına katılımı sürdürüyor.

 

İnce ’ nin sözlerine Davutoğlu’ndan cevap. Memleket Partisi Genel Başkan’ı Muharrem İnce ‘ de katıldığı bir  canlı yayında  Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu hakkında sert sözler söylemişti. Bununla birlikte Davutoğlu’dan yanıt gecikmedi.

 

Ff 5

 

Muharrem İnce katıldığı bir yayında CHP Genel Başkanı ve Millet İttifakı’nın Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu lehine adaylıktan çekilme şartını, “Davutoğlu ve Babacan’ı kenara çeksin, kayıtsız destek oluyorum. Hiçbir şey istemiyorum. At onları kenara” diyerek açıkladı. Davutoğlu’ndan da yanıt gecikmedi.

 

Ff 4

 

Ahmet Davutoğlu katıldığı bir programda İnce’nin sözlerine cevap verdi. Davutoğlu ‘’ Muharrem İnce, Erdoğan’dan iyi ders alıyor. Siyasi nezaketsizliği Erdoğan’la yarışıyor. Gayet yakışıyorlar, yan yana dursalar iyi bir ekip olurlar. ‘At onları kenara’ dediği Davutoğlu’na ziyarete geldi. Pasta da kestik. Partisinin kuruluşunun ikinci yıl dönümüydü. Bulunduğu konumdan kendi vicdanı da rahatsız. Sayın Kılıçdaroğlu seni de bilir. Sayın Kılıçdaroğlu karşısında 3 kongre kaybetti. Sonra da onun intikamı için, kaybettirmek için karşısına çıkıyor. Kaybederek bir yere gelmeye çalışıyor.’’ dedi.

 

Davutoğlu sözlerine ‘’ Bu köprüden son çıkış değil İnce. Çıkacaksan çık, bizi karıştırma bu işe. Senin meselen Sayın Kılıçdaroğlu karşısında sürekli mahcup olman, sürekli kongre kaybetmen dolayısıyla bir intikam alma hissi. Ayrıca senin meselen Erdoğan’a benzemen. Özellikle üslubunla, dilinle. ‘At onları kenara’. Sen kimsin? Millet bizi kenara atmamış.” Şeklinde devam etti.

 

Ayrıca daha fazla haber için tıklayın…

Ayrıca daha fazla spor haber için tıklayın…

gazetemerhaba.com

 

Türkiye Hakkında

Türkiye veya resmî adıyla Türkiye Cumhuriyeti, topraklarının büyük bölümü Anadolu’da, küçük bir bölümü ise Balkan Yarımadası’nın güneydoğu uzantısı olan Trakya’da yer alan kıtalararası bir ülkedir. Kuzeybatıda Bulgaristan, batıda Yunanistan, kuzeydoğuda Gürcistan, doğuda Ermenistan, İran ve Azerbaycan, güneydoğuda ise Irak ve Suriye ile komşudur. Güneyini Kıbrıs Adası ve Akdeniz, batısını Ege Denizi ve kuzeyini Karadeniz çevreler. Marmara Denizi ise İstanbul Boğazı ve Çanakkale Boğazı ile birlikte Anadolu’yu Trakya’dan, yani Asya’yı Avrupa’dan ayırır.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu