Gündem

KAÇAK SAATLERE EL KONULDU

Güvenlik güçleri piyasa değeri 795 bin TL olan kaçak saat ele geçirerek başarılı bir operasyona daha imza attı. Balıkesir İl Jandarma Komutanlığınca “Kaçakçılık” olaylarına yönelik yapılan istihbarat çalışmaları sonucunda 1326 adet kaçak saat ele geçirildi

Jandarmadan edinilen bilgiye göre, Balıkesir İl Jandarma Komutanlığına gelen istihbarat bilgilerini değerlendiren ekipler, adli makamlardan alınan arama kararına istinaden Sındırgı İlçesi Akçakısrak Mahallesinde (1) araçta yaptıkları aramada, ülkeye kaçak olarak sokulduğu belirlenen piyasa değeri 795 bin TL olan Cortebert marka 1.326 adet saat ele geçirdi.

Yapılan operasyon sonrasında ele geçirilen kaçak saatlerin, Sındırgı Cumhuriyet Başsavcısının talimatı ile Bandırma Gümrük Müdürlüğüne teslim edileceği belirtilirken, olayda kullanılan aracın ise yedi emin olarak şüpheli B.T.’ye teslim edildiği ifade edildi.

Olayla ilgili olarak yakalanan şüpheli B.T. hakkında yasal işlem başlatıldığını ifade eden yetkililer konunun adli makamlar tarafından değerlendireceğini belirttiler.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu