GündemEkonomiYaşam

Karadağlı’nın Kirası 55 Bin TL

Ev Sahibi kirayı 55 Bin TL yaptı. Karadağlı davalık oldu. Ayrıca bir açıklama yaptı.

Ev sahibi Kirayı 10 bin TL’den 55 bin TL’ye çıkarmak istedi

Kirasını eksik ödediği iddiasıyla ev sahibiyle mahkemelik olan ve hakkında icra davası açılan Tamer Karadağlı açıklama yaptı. Ev sahibinin 10.500 TL olan kirayı 55 bin TL’ye çıkarmak istediği için davalık olduklarını söyledi.Ayrıca “Kiramı ilk günden beri gününde yatırırım. Hiçbir kira borcum yok. Fırsatçı ev sahiplerine örnek teşkil etmesi için hukuki mücadelemi sonuna kadar sürdüreceğim” dedi.

Basına Sızdı

Tamer Karadağlı Yıllar önce yayınlanan Çocuklar Duymasın dizisindeki “Haluk” rolüyle tanındı. Ev sahibiyle sorunlar yaşadığı ve tarafların mahkemelik olduğu öğrenildi. Ev sahibine eksik kira ödediği iddia edilen oyuncunundavası basına sızdı ve beraberinde açıklama geldi.

Borcum Yok

Karadağlı Instagram hesabından yazılı bir açıklama yaptı. “Basında ‘Tamer Karadağ‘lı kirasını ödemedi’ şeklindeki haksız yayınlar nedeniyle açıklama yapmak durumunda kalınmıştır. Borcuna sadık biri olarak ikamet etmekte olduğum apartman dairesinin kirasını oturduğum ilk günden itibaren her ay gününde yatırmış bulunmaktayım. Bu dairenin kira bedeli her sene kanuni oranda arttırılmıştır. Hatta bu sene kanuni artış oranı %25 ile sınırlı olmasına rağmen, tarafımca kiramı yaklaşık %70 oranında arttırarak ödedim. Ev sahibine hiçbir kira borcum da bulunmamaktadır.”

Tamer Karadağlı Kimdir?

(d. 24 Mayıs 1967, Ankara), Türk oyuncu ve seslendirme sanatçısı.

Azeri kökenli ebeveynlerden dünyaya geldi. İlkokula başlamadan ailesi ile birlikte ABD’ye yerleşti .Ardından Türkiye’ye döndü ve tekrar Amerika’ya gitti. Lise son sınıfta kesin dönüş yaptı.AyrıcaAkün Sineması’na gitti ve seslendirme sanatına başladı.  Sonra Shakespeare’in “Kuru Gürültü” adlı oyununu hem Türkçe hem İngilizce oynadı. Böylece Bilkent Üniversitesi macerası başladı.

TED Ankara Koleji’nden sonra Çankaya Lisesi’nden ve Bilkent Üniversitesi Müzik ve Sahne Sanatları Fakültesi Tiyatro Bölümünden mezun oldu. Sanatçı ilk filmini 1993 yılında çevirdi. Ferhunde Hanımlar dizisiyle ün kazandı. Birçok ünlü oyuncunun seslendirmesini de yapan Karadağlı, kendisi gibi oyuncu olan Arzu Balkan ile evliydi. Çiftin Zeyno isminde bir kızları var. Çift 2007 yılında boşanmıştır. Çocuklar Duymasın adlı dizide rol aldı.

Rol Aldığı oyunlar
Bir Yaz Gecesi Rüyası : William Shakespeare – Tiyatro Kedi – 2010
Dolu Düşün Boş Konuş : Steven Berkoff – Oyun Atölyesi – 1999
Fehim Paşa Konağı : Turgut Özakman – Tiyatro Bakış – 1997
Saat 9.05 : Nezihe Araz – Tiyatro Bakış – 1996
Cahide : Nezihe Araz – Tiyatro Bakış – 1995
Uyarca : Friedrich Dürrenmatt – Ankara Devlet Tiyatrosu – 1992

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu