Gündemİlçe Haberleri

Karesi Belediyesi İlk Meclis Toplantısını Yaptı

"Karesi Belediye Meclisi, Başkan Akbıyık Yönetiminde İlk Toplantısını Gerçekleştirdi: Yeni Üye Seçimleri ve Kararlar Alındı"

Karesi Belediyesi İlk Meclis Toplantısını Yaptı

“Karesi Belediye Meclisi, Başkan Akbıyık Yönetiminde İlk Toplantısını Gerçekleştirdi: Yeni Üye Seçimleri ve Kararlar Alındı”

Karesi Belediyesi Ilk Meclis Toplantisini Yapti 1

Mahalli İdareler Seçimlerinin ardından oluşan Karesi Belediye Meclisi, Belediye Başkanı Mesut Akbıyık başkanlığında bir araya geldi. Toplantıda meclis başkan vekilleri, Encümen üyeleri ve ihtisas komisyonlarının üye seçimleri yapıldı. Ayrıca, Mesut Akbıyık’ın seçim döneminde Şamlı ve Kocaavşar mahallelerinde uygulanan emlak vergisi uygulamasının diğer kırsal mahallelerde de kaldırılması için konunun komisyona sevk edilmesi kararı alındı.

Karesi Belediyesi Ilk Meclis Toplantisini Yapti 2

Karesi Belediye Başkanı Mesut Akbıyık başkanlığında gerçekleşen toplantıda, en genç iki üye olan Ahmet Berk Özerk ve Mertcan Çakıcı katip üyeliği görevinde bulundular. Meclisin ilk birleşiminde meclis başkan vekilliği, Belediye Encümeni, İhtisas Komisyonları ve üye bulunan birliklere üye seçimleri yapıldı.

Karesi Belediyesi Ilk Meclis Toplantisini Yapti 3

Meclis Başkan Vekilliği seçiminde Volkan Altınöz birinci başkanvekili, Cenk Özgür Akgün ise ikinci başkanvekili olarak seçildi. Belediye Encümeni seçimlerinde ise Tuncay Irmak, Sevinç Baykan Özden ve Kemal Halulu göreve getirildi. Meclis Katip Üyeliklerine Ayşe Pınar Yahşi ve Ahmet Berk Özerk atanırken, meclis çalışmaları yeni dönemde başlamış oldu.

Karesi Belediyesi Ilk Meclis Toplantisini Yapti 4

Altıeylül Belediye Meclisi Yeni Döneme Başladı

İha

 

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu