Gündemİlçe Haberleri

Karesi’de İhtiyaç Sahipleri İftarsız Kalmayacak

Karesi Belediyesi Ramazan ayında yaşlı, engelli, kimsesi olmayan ihtiyaç sahibi vatandaşların evine özenle hazırlanan sıcak yemekleri iftar saatine kadar ulaştıracak.

 

123123 2

İftar Yapmayan Kalmayacak

Karesi Belediyesi, Ramazan ayında ihtiyaç sahiplerini yalnız bırakmıyor. Belediye Başkanı Dinçer Orkan’ın talimatıyla, Ramazan ayının güzelliklerini paylaşmak ve birlik ve beraberliği arttırmak adına yaşlı, engelli, kimsesi olmayan ihtiyaç sahibi vatandaşlara iftarda sıcak yemek yardımı gerçekleştirilecek.

 

BAŞKAN ORKAN’DAN HAYIRLI RAMAZANLAR MESAJI

Karesi Belediye Başkanı Dinçer Orkan, “Vatandaşlarımızın öncelikle Ramazan ayının sağlıklı ve bereketli geçmesini diliyorum. Her sene olduğu gibi bu sene de Karesi Belediyesi olarak İftar yemeği verme görevimize devam ediyoruz. Bu sene de İnşallah Allah nasip ederse 25 bin öğün yemek vereceğiz. 25 bin öğün dağıtımında ise 7 araç ile 14 personelimiz görev yapacak. İstiyoruz ki Karesi’de herhangi bir şekilde bilhassa Ramazan ayında kimsenin sıkıntı ve problem yaşamadan en iyi şekilde, maneviyatı yaşamalarını umuyoruz. Allah bizleri bayrama da kavuşturmayı nasip etsin diliyorum” dedi.

Haber: Nursima Akyürek

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu