GündemTürkiye Gündemi

Kaza Yapan Alkollü Sürücü Jandarma Ve Sağlıkçıları Canından Bezdirdi

Kaza Yapan Alkollü Sürücü Jandarma Ve Sağlıkçıları Canından Bezdirdi. Seyir halindeki otomobil, kırmızı ışıkta duran otomobile yandan , kamyonete arkadan çarptı. Otomobilden çıkarılan ve sarhoş olduğu gözlenen sürücü ambulansa binmeyi kabul etmedi.

 

Kaza Yapan Alkollu Surucu Jandarma Ve Saglikcilari Canindan Bezdirdi 1 Jpg

 

Kaza Yapan Alkollü Sürücü Jandarma Ve Sağlıkçıları Canından Bezdirdi. Sürücü aniden ortadan kayıp oldu. Ardından jandarmanın gelmesinin ortaya çıktı. Sürücü, ‘kulağım patlayacak gibi’ demesi üzerine ekipler yoldan geçen ambulansı durdurdu. Sürücü bu seferde Ambulans geldiğinde kendisini yerlere attı. Ambulansı istemedi. Ekipler sürücü zorla ambulansa bindirdi. Yapılan kontrolde 2.62 promil alkollü olduğu ortaya çıktı.

 

Kaza Yapan Alkollu Surucu Jandarma Ve Saglikcilari Canindan Bezdirdi 2 Jpg

 

Ayakta Duramadı

Kaza, Alanya-Manavgat D-400 Karayolunda gerçekleşti. Edinilen bilgiye göre Alanya istikametinden Manavgat istikametine seyir halindeki Şehmus K.’nın kullandığı 31 RK 441 plakalı otomobil, Tekandız ışıklı kavşağına geldiğinde, aşırı hız ve dikkatsizlik sonucu önce yolun solunda kırmızı ışıkta duran Umut Dalkılıç’ın kullandığı 07 UD 139 plakalı otomobile çarptı. Ardından da önünde duran İbrahim Varol’un kullandığı 07 LDV 35 plakalı kamyonete arkadan çarptı. Otomobilden çıktığında ayakta durmak için çaba harcasa da başaramadı . Otomobil sürücüsü Şehmus K., tesadüfen olay yerinden geçmekte olan ve kazayı görünce duran ambulansta bulunan sağlık ekibinin tüm ısrarına rağmen hastaneye gitmeyi kabul etmedi.

 

Kaza Yapan Alkollu Surucu Jandarma Ve Saglikcilari Canindan Bezdirdi 3 Jpg

 

Jandarma gelince kendini yerden yere attı

Otomobil sürücüsü, ambulansın ayrılmasının ardından bir anda ortadan kayıp oldu. Jandarma ekiplerinin gelmesinin ardından yeniden ortaya çıktı. Otomobilinin içerisinde cüzdanını aramaya başladı. Ayakta durmakta zorlanan sürücü, bir anda kulağının çok ağrıdığını kendisini kötü hissettiğini iletti. İHA’nın edindiği bilgiye göre ardından yol kenarına oturdu. Alkollü olduğu her hainden belli olan otomobil sürücüsü Jandarmanın çabalarına rağmen yerden kalkmadı. Ekiplerde yoldan geçen ve kaza anında olay yerinde bulunan ambulansı durdu. Tedavi olmamak için kendini yere atan sürücüyü Sağlık görevlileri ve jandarma ekibi uzun çabalar sonunda tedavi olmaya ikna ettiler.

 

Kaza Yapan Alkollu Surucu Jandarma Ve Saglikcilari Canindan Bezdirdi 4 Jpg

 

Alkolmetreyi üflememek için elinden geleni yaptı

Trafik ekipleri ambulanstaki sürücünün alkolünü kontrol için alkol metre ile gelirken, sedyede yatan sürücü, kendisinin sağlığının her şeyin önünde geldiğini, bununla uğraşamayacağını söyledi. Ardından jandarmaların kendisini tedavi ettirmediğini iletti. Ayrıca 40 dakika beklettiğini ve onlardan şikayetçi olduğunu söyledi. Trafik ekibinin ikna etmesinin ardından alkol metreye üfledi. 2.62 promil alkollü olduğu ortaya çıktı. Ekipler otomobil sürücüsünün ehliyetine 6 ay el koydu. Ayrıca 4 bin 64 TL para cezası verdi.

 

Kaza Yapan Alkollu Surucu Jandarma Ve Saglikcilari Canindan Bezdirdi 5 Jpg

 

Ayrıca daha fazla haber için tıklayın…

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu