GündemÇocukça

Kitapların İçinden Dünyayı Gördük

Karahallılar Ortaokulu öğrencileri, okullarına gelen Yazar Fatih Tuncay’a sordukları sorularla yazarlık maceralarını öğrendiler. Kitap okumayı çok seven öğrenciler düşüncelerini okurlarımızla paylaştılar.

 

 

 

Hüsna Özcan: Okulumuza ünlü Yazar Fatih Tuncay geldi. Çok eğlendik. Çok güzel bir söyleşiydi. Ben kitap okumayı çok seviyorum. Fatih Tuncay’ın da ‘Kum Saati’ romanını okumuştum. Çok sevindim. Okulumuzda yazarları ağırlamak mutluluk verici. Ben de tüm arkadaşlarıma bol bol kitap okumalarını tavsiye ederim.

 

Melek Nisa Yurt: Balıkesir’e ve okulumuza çok sevdiğimiz yazarımız geldi. Fatih Tuncay’ı okulumuzda ağırlamak çok güzeldi. Ben onun ‘Kum Saati’ adlı romanını çok severek okudum. Bundan sonraki kitaplarının çıkmasını da mutlulukla bekliyorum. İyi ki yazar oldu. İyi ki kitaplarını bizimle buluşturdu. Ve iyi ki okulumuza geldi.

 

Banu Atasever: Ben ‘Kum Saati’ kitabını okuduğumda da çok etkilenmiş ve çok beğenmiştim. Bana özgüven kazandırdı. Kitabın yazarını yakından görmek beni çok mutlu etti. Yazara merak ettiğimiz soruları sorduk. Fatih Tuncay da bizim sorularımızı içtenlikle cevapladı. Yazma macerasını bizimle paylaştı. Bu oldukça keyifli ve güzel bir söyleşiydi. Oldukça güzel zaman geçirdik. Bu etkinliği organize eden öğretmenlerimize çok teşekkür ediyorum.

 

Bilge Anar: Fatih Tuncay’ın yazmış olduğu ‘Kum Saati’ romanını okumuştum. Söyleşi de çok güzel geçmişti. Ben de büyüdüğümde yazar olmak istiyorum. Bu konuya ilgi duyduğum için de bu kitabı çok sevdim. Yazarın kitabında anlattığı şeyler bana da özgüven kazandırdı. Yazarı tanımayı çok istemiştim. Bu hayalimi de gerçekleştirdiğim için çok mutluyum. Okulumuzda yaptığımız bu tür etkinlikler beni çok mutlu ediyor.

 

Gülsu Tanık: Fatih Tuncay’ın yazmış olduğu ‘Kum Saati’ adlı romanı çok severek okudum. Kitaptaki karakterleri çok beğendim. Hepsi birbirinden güzel ve harika bir olay örgüsü vardı. Okuduğum ve beğendiğim bu romanın yazarının okulumuza gelmesi beni çok sevindirdi. Bu tür etkinliklerin devam etmesini çok istiyorum.

 

Betül Akgün: ‘Kum Saati’ kitabı oldukça güzel ve sosyal mesajlar veren bir kitaptı. İçerisindeki hikayeleri çok beğendim. Özgüven veren ve sevgi doluydu. Kitabın yazarı Fatih Tuncay’ı okulumuzda ağırlamaksa bizi çok mutlu etti. Bu yüzden öğretmenlerime ve okul müdürümüze çok teşekkür ederim. Bu tür etkinlikler bizim kitap okuma alışkanlığı kazanmamız için de önemli birer adım oluyor.

 

Berke Tunay Bedir: Fatih Tuncay tarafından yazılan ‘Kum Saati’ kitabını çok beğendim. Gayet anlaşılır bir dille yazılmıştı. Yaşımıza da gayet uygundu. Kitabın içeriği de oldukça güzeldi. Ben şahsen kitabı çok beğendim.

 

Sude İpek: Fatih Tuncay’ın yazmış olduğu ‘Kum Saati’ kitabını çok beğendim. Akıcı bir üslupla yazılan kitaptaki olay örgüsü beni çok mutlu etti. Anlatım tarzı, kitabın içeriği oldukça güzeldi. Yazar Fatih Tuncay’ın yeni çıkacak kitaplarını da merakla bekliyorum. Böyle güzel etkinliği bizlerle buluşturan öğretmenlerimize ve okul müdürümüze de teşekkür ederim.

 

Damla Ateş: Ben kitabı kendime çok yakın buldum. ‘Kum Saati’ bizim yaşımızdakilerin beğeniyle okuyabileceği bir kitap. Okulumuzda da böyle bir etkinlik yapmaktan ve Yazar Fatih Tuncay’ın gelmesinden mutluluk duyduk. Bu tür faaliyetlerin artırılmasını isterim.

 

 

 

İlgili Makaleler

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu