Eğitimİlçe Haberleri

Kızılay’dan Öğrenciler Yardım Eli

Türk Kızılay Balıkesir İl Başkanlığı, Ataşehir Şube Başkanlığı ve Kastamonu İl Başkanlığı İşbirliğiyle Kepsut'ta Öğrencilere Yardım Eli

Kızılay’dan Öğrenciler Yardım Eli

Kizilaydan Ogrenciler Yardim Eli 1
Kızılay’Dan Öğrenciler Yardım Eli

Türk Kızılay, Balıkesir İl Başkanlığı, Ataşehir Şube Başkanlığı ve Kastamonu İl Başkanlığı işbirliğiyle Kepsut Bölge Yatılı Okulu’nda eğitim gören toplam 500 öğrenciye mont ve kıyafet dağıttı. Yardım organizasyonuna Kepsut Kaymakamı Harun Arslanargun, Karesi Kaymakamı Metin Arslanbaş, Kepsut Belediye Başkanı İsmail Cankul, Ataşehir Şube Başkanı Talha Keleş ve Yönetim Kurulu Üyeleri İsmail Dağ, Ebubekir Uçar, Kastamonu Kızılay İl Başkanı Sabit Tavil gibi önemli isimler katıldı.

Kizilaydan Ogrenciler Yardim Eli 2
Kızılay’Dan Öğrenciler Yardım Eli

Vali ve Emniyet Müdürü de Destek Verdi

Organizasyonun ardından heyet, Vali İsmail Ustaoğlu ve Emniyet Müdürü Hasan Yiğit tarafından kabul edildi. Türk Kızılay Balıkesir İl Başkanı M. Burak Kelemençe, “İhtiyaç sahibi birinin yüzünde gülümseme olabilmenin, bir sıkıntının, derdin ortağı olabilmenin mutluluğu paha biçilemezdir” dedi ve bu güzel girişime destek olanlara teşekkür etti.

Kizilaydan Ogrenciler Yardim Eli 3

Kızılay Ailesinden Teşekkür

Balıkesir İl Başkanı Kelemençe, “Bugün hediye ve bağışları ile geleceğimiz olan çocuklarımızın yüzünde tebessüme sebep olan Kardeş Şubemiz Ataşehir Şube Başkanlığına, Kastamonu Kızılay İl Başkanlığına ve bağışçılarımıza Kızılay ailemiz adına kalbi şükranlarımı sunuyorum” ifadelerini kullanarak yardımseverlere teşekkür etti.

Haber: Alper Çobanoğlu

Vefalı Yurt Kepsut’ta Kadın Girişimcilerle İstişare Toplantısı

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu