Balıkesir Son Dakika HaberleriGündem

Korhan Berzeg’in Kaybında Yeni Gelişme

Balıkesir'in Gönen ilçesinde tatil için bulunan ekonomist Korhan Berzeg, köpeği Tina ile birlikte evinden çıktıktan sonra 200 gündür kayıp. Arama çalışmaları sona ererken, gizli yürütülen soruşturmada dikkat çeken detaylar ortaya çıktı.

Korhan Berzeg’in Kaybında Yeni Gelişme

Kayip Korhan Berzege Ne Oldu 1

Berzeg’in Gizemli Kayboluşu

Korhan Berzeg, emekli olduktan sonra yaşamını sürdürdüğü Gönen ilçesinde, 2023 Mayıs’ında kayboldu. Balıkesir’in kırsal Armutlu Mahallesi’ndeki yazlık evinden, köpeği Tina ile birlikte çıktıktan sonra geri dönmeyen Berzeg’in kayboluşu, 200 gündür çözülemiyor.

Vali Ustaogludan Korhan Berzeg Icin Aciklama Maalesef 1

Köpeği Tina’nın Rolü

Berzeg’in 74 gün sonra eve dönen doberman cinsi köpeği Tina, olayın daha da gizemli hale gelmesine neden oldu. Tina’nın, sahibini beklemesinin yanı sıra, kaybolduğu gün araçlara tepki vermemesinden sonra, şimdi içine bakarak araç kaçırılma ihtimalini öne çıkardı.

Kayip Ekonomist Berzegin Kopegi Ve Esi Kavustu 2 1

Arama Çalışmaları ve Sonuçları

Berzeg’in kayboluşu üzerine başlatılan arama çalışmaları, 130 gün süresince devam etti. 250 kilometrekarelik alan, dron ve İHA’larla 5 kez tarandı. Ancak ne Berzeg ne de köpeği Tina bulunamadı. Tina’nın 74 gün sonra geri dönmesinin ardından ekip sayısı arttırılarak arama çalışmaları sürdürüldü.

Kayip Korhan Berzeg Icin Metafizikciler Devreye Girdi 4

Köpeğin Rolü ve Değişen Davranışı

Tina’nın kaybolduktan sonra 74 gün boyunca geri dönmeyerek sahibini beklemesi, arama çalışmalarına katılması ancak bir katkı sağlamaması dikkat çekti. Ancak Tina’nın, döndüğünde araçlara bakma davranışındaki değişiklik, kaçırılma ihtimalini güçlendirdi.

Haber Merkezi

Kayıp Korhan Berzeg İçin Metafizikçiler Devreye Girdi

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu