İlçe Haberleri

Ekmekte Hem Gramaj Hem Fiyat Arttı

Balıkesir'de ekmek fiyatı yeni yıl ile birlikte arttı. Türkiye’nin farklı illerinden gelen gramaj ve fiyat artışlarına Balıkesir’de eklendi.

Ekmekte Hem Gramaj Hem Fiyat Arttı

Balıkesir’de ekmek fiyatı yeni yıl ile birlikte arttı. Türkiye’nin farklı illerinden gelen gramaj ve fiyat artışlarına Balıkesir’de eklendi. Balıkesir’in ilçelerinde de ekmek fiyatlarına güncelleme geldi.

Böylelikle Bandırma İlçesinde de yeni yıl ile birlikte ekmeğin gramajı ile birlikte fiyatı da arttı. Daha önce 7 lira 50 kuruşa satılan 200 gram ekmeğin 1 Ocak 2024 itibariyle ağırlığı 250 grama çıktı. Yeni tarifeye göre 250 gram ekmek 10 liradan satılmaya başlandı.

Balıkesir’de yeni yıl öncesi 7,50 kuruştan satılan 210 gramlık ekmeğin gramajı 200’e indirilirken, fiyatı da 8 lira olarak belirlendi. Balıkesir Fırıncılar ve Unlu Mamuller İmalatçıları Esnaf Odası, artan girdi maliyetlerine dikkat çekti. Böylelikle  210 gramlık ekmeğin gramajı 200’e indirilirken, fiyatı da 8 lira olarak belirlendi. Yeni fiyatların bugün itibariyle geçerli olduğu duyuruldu.

 

 

Haber Merkezi

Balıkesir’de Ekmeğe Yeni Yılda Yeni Fiyat

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu