Özel Haberler

MAHALLE SOSYAL ALAN İSTEDİ

1.Gündoğan Mahalle Muhtarı Kadir Yeşil, mahallesini anlattı. Roman vatandaşların ağırlıklı olarak yaşadığı Gündoğan Mahallesi’nde alt yapı sorunlarının düzeltilmesi gerektiğini söyleyen Muhtar Yeşil, roman vatandaşlar için yapılan yeni evleri değerlendirdi.

Roman vatandaşların yoğunlukta olduğu ve neşesi eksik olmayan 1. Gündoğan Mahallesi’nde hayat nasıl geçiyor? Vatandaşlar ne istiyor? Muhtar ne diyor? Tüm bu soruların cevabını 2. Gündoğan Mahallesi Muhtarı Kadir Yeşil verdi. Yakın zamanda yeni muhtarlık binasına taşınacak olmanın mutluluğunu yaşayan Yeşil, roman vatandaşları için yapılan yeni konutları da değerlendirdi.

‘Mahallemizde Neşe Eksik Olmaz’

  1. Gündoğan Mahallesi’nden klarnet ve müzik seslerinin eksik olmadığını söyleyen 2. Gündoğan Mahalle Muhtarı Kadir Yeşil, ‘Bizim mahallemiz oldukça eğlenceli ve neşeli. Her evden mutlaka müzik sesleri yükselir. İnsanlarımız dans etmeyi, konuşmayı ve eğlenmeyi sever. Mahallemiz çok güzel tabi belli başlı sorunlarımız olsa da mutluyuz tabi. Tüm bunlarla beraber mahallemizin de gelişmesini ve biraz değer verilmesini istiyoruz’ ifadelerini kullandı.

‘Mahallemize İlgi Artsın istiyoruz’

Mahallelerine yapılan yatırımların ve hizmetlerin artmasını isteyen 1. Gündoğan Mahallesi Muhtarı Kadir Yeşil, ‘Bizim mahallemize olan ilginin artmasını istiyoruz. Balıkesir Büyükşehir Belediyesi’nin hizmetleriyle büyüyor. Yatırımlar artıyor. Biz de Gündoğan Mahallemizin hak ettiği hizmete kavuşmasını istiyoruz. Altıeylül Belediyesi tarafından çok güzel hizmetler getiriliyor. Başkanımıza ilettiğimiz her sorun anında çözüme kavuşuyor. Bu yüzden çok mutluyuz. Ama Büyükşehir Belediyesi’nden de bunu istiyorum’ diyerek mahallesinin sorunlarının çözülmesini istedi.

‘Alt Yapı Sorunu Var’

Mahallesindeki alt yapı sorunlarının çözüme kavuşmasını isteyen 1. Gündoğan Mahalle Muhtarı Kadir Yeşil, ‘Bizim mahallemizde alt yapı sorunlarımız var. Bu sorunlar özellikle yağmur yağdığında ortaya çıkıyor. Yağmurlu günlerde yollar inanılmaz oluyor. Her yeri su basıyor. Bizim mahallemizin alt yapı sorunu var. Hem de konteynır sorunumuz var. Konteynırlar eksik. Bizim mahallemizde çocuklar için oyun parkı ve sosyal yaşam alanı eksikliği var. Bunlara biraz daha özen gösterilmeli. Çocuk oyun parkı yapılsa bizim de çocuklarımız eğlense kötü mü olur. Bu çok önemli bir isteğimiz’ şeklinde konuştu.

‘Yeni Evler Güzel Ama…’

Roman vatandaşları için yapılan yeni evleri de değerlendiren 1. Gündoğan Mahallesi Muhtarı Kadir Yeşil, ‘Balıkesir Büyükşehir Belediyesi tarafından mahallemizde roman vatandaşlarımız için yeni evler yapıldı. Açılışına biz muhtarları davet etmediler gücendik biraz ama hayırlı olsun diyorum. Orada roman vatandaşlarımız yaşayamazlar çünkü tek katlı rahat ortama ihtiyaçları var. Orası vatandaşlarımız için zor olacak. Bakalım nasıl olacağını göreceğiz’ dedi.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu