SporDünyadan Haberler

Messi MLS’i Salladı

Messi MLS’i Salladı.

MLS ve Meksika Ligi takımlarının yer aldığı Leagues Cup’ın

son 32 turunda Messi Rüzgarı…

 

Messi Mls’i Salladı.mls Ve Meksika Ligi Takımlarının Yer Aldığı Leagues Cup'In
Son 32 Turunda Messi Rüzgarı...
Messi Mls’i Salladı

MLS ve Meksika Ligi ekiplerinin yer aldığı Leagues Cup’ta heyecan devam ediyor. Inter Miami, grup etabında  Cruz Azul ve Atlanta United engellerini kayıpsız geçti.  Ayrıca son 32 turunda Orlando City ile kozlarını paylaştı. DRV PNK Stadyumu’nda oynanan müsabaka, Inter Miami’nin 3-1’lik üstünlüğüyle sonuçlandı.

Messi’den 2 Gol Birden

MLS ve Meksika Ligi takımlarının yer aldığı Leagues Cup’ın son 32 turunda Lionel Messi’nin formasını giydiği Inter Miami ile Orlando City karşı karşıya geldi. Müsabaka; Inter Miami’nin 3-1’lik üstünlüğüyle sonuçlanırken, Lionel Messi attığı 2 golle karşılaşmaya damgasını vuran isim oldu

 

Inter Miami’ye galibiyeti getiren golleri 51. dakikada penaltıdan Josef Martinez ile 7. ve 72. dakikalarda Lionel Messi kaydetti.

Bu skorun ardından Inter Miami, adını son 16 turuna yazdıran ekip oldu.

Daha Fazlası İçin Tıklayın

 

 

Lionel Andrés Messi Cuccittini. Ayrıca Leo Messi olarak da bilinir. Major League Soccer takımlarından Inter Miami’de forma giymekte. Ayrıca Arjantin millî takımının kaptanlığını yapan Arjantinli futbolcu

Club Internacional de Fútbol Miami. İngilizce olarak Inter Miami CF veya sadece Inter Miami’dir.  Miami metropol bölgesinde bulunan bir Amerikan profesyonel futbol kulübüdür. Takım, 2020 sezonunda eski Lockhart Stadyumu’nun bulunduğu Inter Miami CF Stadyumu’nda, Major League Soccer’da oynamaya başladı.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu