Gündemİlçe HaberleriSiyaset

Mesut Eray’dan Altıeylül’e Hayvansever Dokunuş

Sokak Hayvanları için Yeni Bir Merkez Yolda

Mesut Eray’dan Altıeylül’e Hayvansever Dokunuş

Sokak Hayvanları için Yeni Bir Merkez Yolda

Cumhur İttifakı’nın Altıeylül Belediye Başkan adayı Mesut Eray, Altıeylül’e yeni bir proje kazandırma sözü verdi. Eray, Altıeylül’e Sokak Hayvanları Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi kurmayı hedeflediğini açıkladı. Kendisinin de bir hayvan sever olduğunu vurgulayan Eray, bu projenin önemine değindi.

“Ayvatlar mahallesinde bulunan köy evim ve tarlamızda, bir köpeğimiz ve tavuklarımızla birlikte doğal yaşamın keyfini çıkarıyoruz.” diyen Eray, ayrıca evinde beslediği kedisi Peru ile de birlikte olduğunu belirtti. Kendisinin doğal hayatla barışık bir insan olduğunu söyleyen Eray, sahipsiz sokak hayvanlarını da unutmadığını ve Balıkesir Büyükşehir Belediyesi’nin bu konuda iyi işler yaptığını ifade etti.

Mesut Eraydan Altieylule Hayvansever Dokunus

Eray, açıklamasında şu ifadelere yer verdi: “Altıeylül Belediyesi’ne ait bir Sokak Hayvanları Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi oluşturulması gerektiğini düşünüyorum. Başkan olduğumda, Altıeylül’de böyle bir merkezi hayata geçireceğiz. Bu merkezler, sadece sokak hayvanlarının tedavi ve bakım hizmetlerini sunmakla kalmayacak, aynı zamanda sahiplendirme programları ve toplumda hayvan sevgisi ve koruma bilincinin arttırılmasına yönelik kampanyalar da düzenleyerek önemli bir rol oynayacak.”

Eray’ın bu projesi, Altıeylül’de sokak hayvanlarının bakımı ve korunması konusunda önemli bir adım olarak değerlendiriliyor. Eğer seçilirse, söz verdiği gibi bu merkezi kurarak, Altıeylül’deki hayvanlara daha iyi bir yaşam sağlama yolunda önemli bir adım atmış olacak.

Balıkesir’de Partiler AHP Meydanına İndi

Bülten

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu