GündemSiyaset

Milletvekili Mustafa Canbey’den Bayram Mesajı

Balıkesir AK Parti Milletvekili ve Dışişleri Komisyonu Başkanvekili Mustafa Canbey, Ramazan bayramı dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.

Milletvekili Mustafa Canbey’den Bayram Mesajı

Balıkesir AK Parti Milletvekili ve Dışişleri Komisyonu Başkanvekili Mustafa Canbey, Ramazan bayramı dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı. Milletvekili Canbey, mesajında tüm vatandaşların bayramını kutladı ve özel bir vurgu yaparak, bayramın önemini vurguladı.

Milletvekili Canbey’in mesajı şu şekilde: “Ramazan ayını başarıyla tamamlamanın sevinciyle birlikte, tüm İslam âleminin Ramazan Bayramı’nı en içten dileklerimle kutluyorum. Bu mübarek günlerin, bereket ve huzur getirmesini temenni ediyorum. Bayram, birlik, beraberlik ve sevgi duygularının pekiştiği, insanların birbirlerine daha fazla yaklaştığı, kucaklaştığı bir zaman dilimidir. Bu vesileyle, bayram sevincini yaşarken, unutulanları hatırlayarak ve ihtiyaç sahiplerini gözeterek, dayanışma ve yardımlaşma ruhunu canlı tutalım. Özellikle, dünya genelinde zor şartlar altında yaşayan kardeşlerimizi unutmayalım ve onlara yardım elimizi uzatalım. Rabbimizin bize verdiği nimetleri paylaşmak ve ihtiyaç sahiplerine destek olmak, bayramın manevi değerlerine uygun bir davranıştır. Bu vesileyle, tüm İslam âleminin Ramazan Bayramı’nı bir kez daha kutlar, milletimizin ve ülkemizin geleceğine yönelik hayırlı ve güzel günler dilerim. Aziz şehitlerimizi rahmetle anıyor, kahraman gazilerimize şükranlarımı sunuyorum.” dedi.

 

 

Haber: Bülten

Balıkesir’de Bayramda Nöbetçi Eczaneler

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu