İlçe HaberleriSiyaset

Ahmet Akın’dan Çarpıcı Açıklamalar

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Akın, katıldığı canlı yayında çarpıcı açıklamalarda bulundu. Akın, "Nasıl bir Belediye devraldığımı açıkladığımda hepiniz çok şaşıracaksınız" dedi.

Ahmet Akın’dan Çarpıcı Açıklamalar

Chpli Ahmet Akin Halkci Belediyecilik Taahhutnamesini Imzaladi 3
Ahmet Akın’Dan Çarpıcı Açıklamalar

Mera Satışına Karşı Kararlı Duruş

Akın, KRT televizyonunun canlı yayınında meraların yabancılara satılmasına karşı çıktı. Köylünün mera alanlarını korumaya söz veren Akın, yabancılara arazi satışının Balıkesir’de infial yaratacağını ifade etti. Kendisinin milletin gücünün her şeyden büyük olduğunu düşündüğünü belirten Akın, bu konuda gereken mücadeleyi vereceklerini vurguladı.

Yerel Ekonomiyi Destekleyecek Projeler

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Akın, kent ekonomisini destekleyecek projeler hakkında da konuştu. İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin Kent Lokantaları örneğine benzer bir projeyle esnafı desteklemeyi planladıklarını belirten Akın, “esnafla işbirliği içinde kent mutfakları açacaklarını” ifade etti.

Yeni Başkanın Belediyecilik Anlayışı

Ahmet Akın, belediyecilik anlayışını “mobil başkan – mobil makam” olarak tanımladı. Belediye Başkanı olarak vatandaşın içinde olacaklarını söyleyen Akın, hesap verebilirlik ve adaletin önemine vurgu yaptı. Önceki yönetimin israfını ve siyasi rant arayışlarını eleştiren Akın, belediyenin mali durumunu şeffaf bir şekilde paylaşacaklarını dile getirdi.

Balıkesir’in Değerlerine Sahip Çıkma Sözü

Akın, Balıkesir’in milliyetçi, demokrat, Atatürkçü bir şehir olduğunu vurgulayarak, bu değerlere sahip çıkacaklarını belirtti. Ayrıca, Balıkesir’in hak ettiği değeri alması ve sıkışmış durumdan kurtulması için çalışacaklarını ifade etti.

Sosyal Adalet ve Eşitlik Temel İlke

Adaletli bir belediye başkanı olmayı vaat eden Akın, halka hizmetin aynı zamanda Hakk’a hizmet olduğunu söyledi. Siyasi ayrımcılığa ve israfa izin vermeyeceklerini dile getiren Akın, tüm vatandaşları kucaklayacaklarını ve herkesin hakkını eşit bir şekilde vereceklerini belirtti.

Yerel Ekonomi ve Tarımın Canlandırılması

Balıkesir’in yerel ekonomisini ve tarımını canlandırmayı hedeflediklerini ifade eden Akın, süt ve et gibi ürünlerin markalaşmasını sağlamak istediklerini belirtti. Köylerin ve kırsalın boşalmasını engellemek için çalışacaklarını dile getiren Akın, hayal satmayıp gerçekleri anlatacaklarını vurguladı.

Siyasetten Arındırılmış Belediyecilik Anlayışı

Balıkesir’in siyasete kurban gitmeyeceğini belirten Akın, belediyede siyaset yapılmasına izin vermeyeceklerini ve hakkın, hukukun, adaletin eşit bir şekilde dağıtılacağını söyledi. Oy verenleri ve vermeyenleri kucaklayacaklarını ifade eden Akın, hizmette partizanlık yapmayacaklarını dile getirdi.

Haber: Bülten

Başkan Akın’dan Hemşehrilerine Özel Bayram Mesajı

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu