GündemÇocukça

MİNİK AŞÇILAR İŞBAŞINDA

Şeker Portakal Anaokulu ve Gündüz Bakımevinin minik öğrencileri, okulda yaptıkları aktivitelerle eğlenerek öğreniyorlar. Aşçı kıyafetlerini giyen minik aşçılar, pudingli kurabiye yapmayı öğrendiler

Minik ellerden kocaman lezzetler. Özel Şeker Portakal Anakulu ve Gündüz Bakımevinin minik öğrencileri aşçı kıyafetlerini giyip yemek yapmayı öğrenciler. Öğretmenleri eşliğinde pudingli kurabiye yapımını öğrenen öğrenciler, öğretmenlerini dikkatle izlediler. Anneleri yemek yaparken ona yardım etmeyi çok sevdiklerini dile getiren çocukların eğlenceli macerasını ‘ÇOCUKÇA’ sayfamıza taşıdık.

Ela: Ben yemek yapmayı çok seviyorum. Annem yemek yaparken onu izlemeyi çok seviyorum. Bazen anneme yardım ediyorum. Okulda öğretmenimizle birlikte pudingli kurabiyeler yaptık. Çok eğlenceli ve çok güzeldi. Çok güzel vakit geçirdik. Piştikten sonra kurabiyeleri de hep birlikte yedik çok lezzetliydi.

 

Arda: Okulumuzda pudingli kurabiye yaptı öğretmenimiz bize. Biz de öğretmenimize yardım ettik. Çok güzel ve eğlenceli vakit geçirdik. Arkadaşlarımla birlikte aşçı kıyafetlerimiz de giyip, yemek yapmayı öğrendik. Çok zevkliydi. Kurabiyeler piştikten sonra da çok lezzetli oldu.

Ecrin: Okulumu çok seviyorum. Birbirinden güzel derslerimiz var. Etkinlikler de yapıyoruz. Mesle öğretmenlerimiz ile birlikte kurabiyeler yaptık. Bir de farklı denedik. İçine çilekli puding koyduk. Tadı çok lezzetli oldu. Öğretmenimize yardım ettik. Çok güzel bir aktivite aldu. Eğlenceli ve güzel bir gün geçirdik.

Yusuf: Biz okulumuzuçok seviyoruz. Çok güzel aktiviteler yapıyoruz. Mesela çilekli pudingli kurabiyeler yaptık. Aşçı önlüklerimizi giyip, şapkamızı takıp öğretmenimizle birlikte pudingli kurabiyeler yaptık. Öğretmenimizi izledik. çok güzel geçti.

Doğa: Ben yemek yapmayı çok severim. Evde anneme de yardım edip onu izlerdim. Okulda da öğretmenimizle birlikte çilekli pudingli kurabiye yaptık ve çok zevkliydi. Aşçı önlüklerimizi giyip şapkımızı taktık. Çok eğlenceli bir aktivite yaptık. Kurabiyeler piştikten sonra çok güzel ve lezzetli oldular. Büyük bir aifyetle yedik kurabiyelerimizi de.

 

 

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu