Gündem

“Bu Mücadeleden Taviz Verilmeyecek”

El-Bab’ta bombalı araç patlaması sonucu yaralanan Uzman Çavuş Rıza Gül’ü tedavi gördüğü hastanede ziyaret eden Vali Ersin Yazıcı,  tedavisi devam eden gazinin sağlık durumuyla ilgili bilgi aldı.

 

 

Suriye’nin kuzeyindeki terör hedeflerine yönelik yürütülen Fırat Kalkanı Harekâtı’na katılan ve El-Bab bölgesinde bombalı araç patlaması sonucu yaralanan Piyade Uzman Çavuş Rıza Gül’ü tedavi gördüğü Balıkesir Üniversitesi Sağlık Uygulama ve Araştırma Hastanesinde tedavi görüyor. Balıkesir Valiliği Basın Birimi’nin haberine göre, gaziyi ziyaret eden Vali Ersin Yazıcı’ya Garnizon ve 9. Ana Jet Üs Komutanı Hava Pilot Tuğgeneral Kemal Turan, Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, Balıkesir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kerim Özdemir de eşlik etti.

 

‘İstikbalimiz Bu Günlerimizden Çok Daha Aydınlık’

Terörle mücadele sonucunda güzel günlerin yakın zamanda geleceğini söyleyen Vali Yazıcı, ‘Terörle olan mücadelede her türlü meşruiyetimiz vardır. Her türlü üstünlüğümüz vardır. Azim ve kararlılıkla bu mücadele yapılacaktır. Rabbim birliğimizi beraberliğimizi daim etsin. Devletimize milletimize zeval vermesin.  Devlet de millet de şehit ve gazilerimizle beraberdir. Birlik ve beraberliğimizi muhafaza ettikçe istikbalimiz bu günlerimizden çok daha aydınlık çok daha parlak olacaktır. Bu ülkenin mutluluğu, huzuru, güveni, istikrarı, istikbali ve istiklali için gece gündüz çalışmaya devam edeceğiz’ ifadelerini kullandı.

 

‘Gece-Gündüz Demeden Mücadele Devam Edecek’

Gazi Rıza Gül’ün yanında bulunan ailesiyle de yakından ilgilenen Vali Yazıcı, burada yaptığı konuşmada gazimizin tedavisinin tüm imkânlar kullanılarak devam edeceğini ifade ederek, güvenlik güçlerimizin ülkemizin bekası ve istikbali için hem sınırlarımız içinde hem de sınırlarımız dışında gece-gündüz, kar kış demeden terör örgütleri ve teröristlerle mücadele içerisinde olduğunun altını çizdi.

 

 

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu