İlçe HaberleriSpor

Müdür Özalp Burhaniye’deki Tesisleri İnceledi

Balıkesir Gençlik ve Spor İl Müdürü Adem Özalp, ilçe gençlerinin ve sporcularının hizmetine sunulacak olan tesisleri değerlendirmek üzere Burhaniye'yi ziyaret etti.

Müdür Özalp Burhaniye’deki Tesisleri İnceledi

Mudur Ozalp Burhaniyedeki Tesisleri Inceledi 1
Müdür Özalp Burhaniye’Deki Tesisleri İnceledi

Yeni Yapılacak Tesisleri İnceledi

Burhaniye’deki kısa sürede tamamlanacak olan tesislerin detaylı bir incelemesini yapan İl Müdürü Adem Özalp, Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın gençlerin ve sporcuların ihtiyaçlarını karşılamak adına gerçekleştirdiği çalışmalara dikkat çekti. Tesislerin yanı sıra yapılacak olan diğer çalışmaları da değerlendiren Özalp, gençlerin daha iyi koşullarda spor yapmalarını sağlamak amacıyla yapılan yatırımların önemine vurgu yaptı.

Mudur Ozalp Burhaniyedeki Tesisleri Inceledi 2

Yapılacak Çalışmalar Sporculara Soruldu

Ziyaret kapsamında ilçedeki gençlerle bir araya gelen İl Müdürü Adem Özalp, gençlerin ve sporcuların beklenti ve taleplerini dinleyerek, gelecek dönemde yapılacak çalışmalara ilişkin fikir alışverişinde bulundu. Gençlerin spora olan ilgisini artırmak ve onların daha aktif bir yaşam sürmelerini sağlamak için yapılan bu tesislerin önemine değinen Özalp, gençlerin sağlıklı ve pozitif bir gelecek için sporun önemli bir araç olduğunu belirtti.

Mudur Ozalp Burhaniyedeki Tesisleri Inceledi 3

Haber: Bülten

Susurluk Sporcularını Onurlandırdı

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu