Gündem

‘’NİCE MUTLU YILLARA BAŞKAN’’

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu’na sürpriz yapan sevenleri, Başkanın 57. Yaş gününü kutladılar. Başkan Kafaoğlu’nun oğlu Vasfi Kafaoğlu’nun sosyal medyadan yazdığı not ise oldukça duygu yüklüydü.

Altıeylül Belediye Başkanı Hasan Avcı, Başkan Yardımcıları ve Belediye Meclis Üyeleri, Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu’nun doğum gününü sürpriz yaparak kutladılar. Başkan Kafaoğlu’nun 57. Yaş gününü kutlayan sevenleri Başkan Kafaoğlu’na sağlıklı ve mutlu bir ömür temennisinde bulundular.

‘’ALLAH BİRLİĞİMİZİ BOZMASIN’’

Yapılan sürpriz nedeniyle çok mutlu olduğunu ifade eden Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu, ‘’Altıeylül Belediye Başkanımız Hasan Avcı, Başkan Yardımcıları ve Belediye Meclis Üyeleri sürpriz yaparak doğum günümü kutladılar. Kendilerine güzel jestleri için teşekkür ediyoruz. Allah birliğimizi ve beraberliğimizi bozmasın’’ ifadelerini kullandı.

OĞLUNDAN DUYGULANDIRAN MESAJ

Babası Zekai Kafaoğlu’nun doğum gününü sosyal medyada yazdığı not ile kutlayan Vasfi Kafaoğlu ise şu ifadeleri kullandı; ‘’Hayatını millete hizmet için adamış bir Baba. Aradığımda doğum gününü unutsa da Allah seni başımızdan eksik etmesin nice sağlıklı huzurlu yılların olsun.’’

‘’SONSUZ TEŞEKKÜRLER’’

Sevenlerine doğum günü kutlamaları için teşekkür eden Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu ise şu ifadeleri kullandı; ‘’Bana sevgiyi ve gönül kazanmayı öğreten anneme-babama, iyi-kötü acı-tatlı her günümde beni yalnız bırakmayan eşime-evlatlarıma, kalpten sevgileriyle varlıklarını hissettiren dostlarıma ve uzun yıllardır siyasette hizmet etmem için beni yalnız bırakmayan Balıkesirlilere teşekkür ediyorum. Doğum günüm dolayısıyla mesaj gönderen, sosyal medyadan paylaşım yapan, telefon açan, bizzat kutlayan herkese sonsuz teşekkürler. Allah birliğimizi, beraberliğimizi ve kardeşliğimizi daim etsin, hep beraber sağlık ve huzur içinde daha nice senelere ulaşmamızı nasip eylesin. Hepinizden Allah razı olsun’’ Kamil Akyürek

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu