GündemÖzel Haberler

ONLARIN GÜNDEMİNDE NE VAR?

Vatandaşlar, Balıkesir’in ger geçen gün geliştiğini söylerken, yapılan yatırımları ve hayata geçecek projeleri de heyecanla beklediklerini dile getirdiler. Balıkesirlilerin takip ettiği gündeme dair pek çok detay haberimizde…

Son dönemde Balıkesir’de artan yatırımlar ve çalışmaları oldukça güzel bulduklarını söyleyen vatandaşlar, Balıkesirspor’un geleceğinden, ilçelerde yapılacak faaliyetlere kadar pek çok konuyu yakından takip ediyor. Televizyondan ve gazetelerden en çok takip ettikleri konuları sorduğumuz Balıkesirliler, şehrin her geçen gün geliştiğini dile getirdiler.

Serdar Akın: Ben haberlerde en çok Balıkesirspor’u takip ediyorum. Balıkesirspor’a da Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanımız sahip çıktı. Takımın borçları ödeniyor. İnşallah önümüzdeki sezonda takımı çok güzel yerlerde göreceğiz. Takımı heyecanla bekliyoruz. Geelcek sezon da oldukça güzel bir takım izlemek istiyoruz. Takım çok zor durumdaydı. Biz Balıkesirliyiz. Balıkesirsporumuzun şehrimizi en iyi yerlerde temsil etmesini istiyoruz.

Şenay Yurtcan: Balıkesir’de çok güzel şeyler oluyor. Her geçen gün yeni yatırımlar geliyor. Avlu Balıkesir’e gittik. Çok güzeldi. Orada artık balık da tutulabilecekmiş. Balıkların içerisinde, yemyeşil ve ferah bir alan. Balıkesir’in bunlara ihtiyacı vardı. Ayrıca hafif raylı sistem de geliyor. Bunu da merakla bekliyoruz. Ben Balıkesir’de her geçen gün yapılan bu yatırımları heyecanla bekliyorum.

Alican Kara:  Ben haberleri çok takip ederim. Özellikle eğitim haberlerini okuyorum. Sanat, konser, tiyatro haberlerini okuyorum. Ayrıca magazin haberleri de dikkatimi çekiyor. Balıkesir’de Zağnospaşa Camisinin açılmasını merakla bekliyorduk. Açıldı ve çok da güzel oldu. Bir de şu sıcaklıklar düşerse iyi olacak. Bunun dışında Balıkesir iyice hareketlendi. Son çalışmalarla birlikte olacaklar beni çok heyecanlandırıyor.

Halil Turan: Gündemimiz sıcakların bu kadar artması. Bu sıcaklarda evlerimizden çıkamıyoruz. Haliyle en çok da meteorolojiden gelen haberleri okuyorum. Sıcaklıklar ne zaman düşecek. Balıkesirspor’a ne olacak? Bunları takip ediyorum. Benim en çok takip ettiğim haberler bunlar. Ama Balıkesir’de son yapılan çalışmalar çok güzel. Şehrimiz hr geçen gün gelişiyor.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu