Gündemİlçe HaberleriTürkiye Gündemi

“Pasaportuma El Konuldu”

Hakan Atilla: “Pasaportuma El Koydular. Dahası Karakola Götürdüler”. Halkbank’ın eski genel müdür yardımcısı ve Borsa İstanbul’un eski genel müdürü Hakan Atilla, havalimanında pasaportuna el konulduğunu ve karakola götürüldüğünü duyurdu.

 

 

“Pasaportuma El Konuldu”… Atilla, ABD’de İran’a yönelik yaptırımların delinmesiyle ilgili davada yargılanıp 28 ay tutuklu kaldı. Ardından Türkiye’ye dönen eski Halkbank Genel Müdür Yardımcısı Hakan Atilla, pasaportuna el konulduğunu duyurdu.

Görevinden İstifa Etti

Ayrıca Yardımcısı Hakan Atilla, Mart 2021’de Borsa İstanbul Genel Müdürlüğü görevinden istifa etti. Daha sonra Atilla, Instagram hesabından paylaşım yaptı. Yaptığı paylaşımda, “Ailenle Kıbrıs’a gitmek isterken alanda pasaporta el koymak istediler. Dahası çıkış yasağı tebliğ edilmek üzere karakola götürdüler” ifadelerine yer verdi.

&Quot;Pasaportuma El Konuldu&Quot;

Atilla bir sonraki paylaşımında, “Ülkemize yıllarca hizmet ettik. Dahası onu el üstünde tuttuk. Savunduk. Bununla birlikte koruduk. Dahası karşılığında gördüğümüz muamele alanlarda alıkonma… Keser döner sap döner, gün gelir hesap döner” ifadelerine yer verdi.

ABD dönüşü Berat Albayrak karşılamıştı

Devamında Atilla, ABD’de 28 ay tutuklu kaldıktan sonra 24 Temmuz 2019 günü Türkiye’ye döndü. Atilla’yı Türkiye’ye dönüşünde havalimanında dönemin Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak karşılaşmıştı.

Son söyleşisindeki dikkat çeken sözler

Ayrıca Hakan Atilla, Ocak ayında T24’ten Cansu Çamlıbel’e söyleşi verdi. Verdiği söyleşide, ABD’de tutuklu bulunduğu günler oldu. Bu günlerde eşinin ve çocuğunun devlet içindeki bazı kişiler tarafından kendisine karşı bir koz olarak kullanılmak istendiğini hissettiğini dile getirdi.

…”Pasaportuma El Konuldu”…

Daha fazla haber için tıklayınız…

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu