GündemSpor

Porto Finale Yükseldi!

Portekiz Kupası Yarı Final ikinci maçında Porto, sahasında Famalicao’yu yenerek adını finale yazdırmayı başardı. Porto Finale Yükseldi!

Porto Finale Yükseldi!

Portekiz Kupası Yarı Final’in ilk maçında Porto, Famalicao‘yu 2-1 mağlup etti. İkinci maçta ise rakibi karşısında aynı skor ile mağlup oldu. Maç uzatmalara gitti. Ayrıca Porto, maçın 120. dakikasına 2-1’lik üstünlüğü ile girip duraklamalarda peş peşe iki golü daha buldu. Porto finale yükseldi!

Rodrigues’in attığı pas ile Cadiz, karşılaşmanın 21. dakikasında attığı gol ile üstünlük yakaladı. Porto ise 28. dakikada Galeno’nun kullandığı penaltı golü ile tekrardan eşitliği yakaladı. Böylece maçın ilk yarısı 1-1 bitti.

75. dakikada Rodrigues, bu kez Ivan’a asist yaptı ve konuk ekip bir daha öne geçti. Kalan dakikalarda başka gol olmayınca mücadele uzatmalara gitti.

Uzatmalarla birlikte 120 dakika aynı skorla geçilirken 120+1. dakikada Otavio, Porto’nun aradığı golü rakip filelere bıraktı. 120+4. dakikada ise Taremi’nin pasını gole çeviren Evanilson, hem galibiyeti getirdi hem de turu perçinledi: 3-2

Rakibine toplamda 5-3 ile üstünlük sağlayan Porto, finalde Braga’nın rakibi oldu.

Portekiz Kupası’nı kazanan taraf, 4 Haziran Pazar günü belli olacak.

 

Daha fazlası için tıklayınız.

 

 

www.gazetemerhaba.com'a aittir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu