GündemBalıkesir Merhaba Blog YazılarıDünyadan HaberlerYaşam

Ray Stevenson Hayatını Kaybetti

Ray Stevenson Hayatını Kaybetti. Ray Stevenson yaşamını yitirdi. Rome, Vikings ve Dexter gibi diziler ile tanınan ünlü aktör 58 yaşında hayatını kaybetti.

Ray Stevenson Hayatını Kaybetti

Ray Stevenson Hayatini Kaybetti

Stevenson yeni çekilen Star Wars dizisiyle seyirci karşısına çıkmaya hazırlanıyordu. Kuzey İrlandalı aktör Ray Stevenson hayatını kaybetti.

Stevenson film çekimi için İtalya’ya gitmişti. “Cassino in Ischia” filminin çekimi için hazırlık yapıyordu. Ray Stevenson İtalya’da fenalaştı yakınları hastaneye götürdü.

Kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Ünlü yıldız sevenlerine büyük üzüntü yarattı.

 

Ray Stevenson Hayatini Kaybetti 1

 

4 Gün Sonra Doğum Günüydü

Stevenson’ın ölüm nedeni hakkında henüz bir açıklama gelmedi.

58 yaşında olan Stevenson, ölümünden dört gün sonra 59 yaşına girecekti.

Ray Stevenson Nasıl Ünlü Oldu ?

Stevenson  24 Mayıs 1964’te Kuzey İrlanda’da doğdu. Magazin haberlerinin edindiği bilgiye göre Stevenson, sekiz yaşında İngiltere’ye gitti. John Malkovich’i Londra’da bir oyunda izledikten sonra oyuncu olmaya karar verdi. Bristol Old Vic Theatre School’da eğitim gördü.

Stevenson   “Rome” dizisi ile ilk çıkışı yakaladı. 2004 yılı yapımı King Arthur’daki rolüyle hafızalar da yer etti. Stevenson, 2008 yılında vizyona giren “Punisher: War Zone” filminde “Punisher” karakterini canlandırdı. Ayrıca Stevenson, 2008 yapımı “Outpost” (Sığınak) filminde DC rolünü, 2011 yılında ise “İrlandalıyı Öldür” filminde “Danny Greene” karakterini canlandırdı.

 

Ray Stevenson Hayatini Kaybetti 2

 

Stevenson, “Thor” filmi ve “Divergent” dizisindeki rollerinin yanı sıra “Band of Gold”, “Peak Practice” ve “Murphy’s Law” gibi birçok İngiltere yapımı televizyon dizisinde rol aldı.

Stevenson, “Star Wars: Ashoka” adıyla çekilen Star Wars dizisinde Baylan Skoll karakteriyle seyirci karşısına çıkmaya hazırlanıyordu.

Stevenson’ın oyuncu Ruth Gemmel ile evliliği sekiz yıl sürdü.

Ayrıca daha fazla haber için tıklayın…

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu