İlçe HaberleriDünyadan HaberlerEğitim

“SAĞLIKLI GELECEK İÇİN YAŞAMA BAĞLILIĞI SEÇİN”

Edremit’te “Sağlıklı gelecek için yaşama bağlılığı seçin” projesi kapsamında İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Toplantı Salonunda öğretmen ve idarecilere Dr. Sıtkı Karaca’nın anlatımıyla  bir konferans düzenlendi. Edremit’te “Sağlıklı gelecek için yaşama bağlılığı seçin” projesi kapsamında İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Toplantı Salonunda öğretmen ve idarecilere Dr. Sıtkı Karaca’nın anlatımıyla  bir konferans düzenlendi.

Saygı duruşu ve İstiklâl Marşı’nın ardından İl Milli Eğitim Müdürlüğü ARGE biriminde görevli Rehber Öğretmen ve Bağımlılıkla Mücadele İl Koordinatörü Tuba Laleci projenin tanıtımını yaparak katılımcılara bilgi verdi.
BAĞIMLILIKLA MÜCADELBalıkesir İl Milli Eğitim Müdürlüğü bünyesinde yürütülen BENGİ projesi kapsamında; 2017-2018 eğitim öğretim yılı ikinci döneminde bağımlılıklarla mücadelede önleme ve koruma hizmetleri gereği gerçekleştirilen “Sağlıklı Gelecek İçin Yaşama Bağlılığı Seçin” projesi ile çocuk ve gençlere teknoloji, tütün, madde ve alkol bağımlılıkları ile mücadele edebilmeleri için gerekli yaşam becerilerini kazandırmak ve hedef kitlenin enerjilerini sağlıklı bir alanda harcamalarına imkân oluşturacak şekilde spor, resim, müzik, sanat vb. bilişsel ve bedensel aktivitelere  yönlendirerek bu konuda farkındalık oluşturmak amaçlandı.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu