GündemDünyadan Haberler

“SAĞLIKTA ÇARE SİZSİNİZ”..

DR. FERİDUN KUNAK SAĞLIKLI YAŞAMIN SIRLARINI ANLATTI
KUNAK:  ‘‘DİYETLE KİLO VERİLSEYDİ BU KADAR DİYET LİSTESİ OLMAZDI”

Ünlü doktor Feridun Kunak, sağlıklı yaşam ve beden için diyet yapmanın tek çare olmadığını vurguladı. Kunak, “Diyetle kilo verilseydi bu kadar diyet listesi olmazdı. Çare sizsiniz” dedi.

 

İNTERAKTİF SÖYLEŞİ
TV’de salık program yapımcısı olan Ortopedi Uzmanı Op. Dr. Feridun Kunak, Balıkesir Büyükşehir Belediyesinin düzenlediği “Sağlıklı Yaşam” söyleşisinin konuğu oldu. Balıkesir ve Edremit ilçesinde her iki söyleşi de vatandaşlar tarafından geniş ilgi gördü. Balıkesir’de Avlu, Edremit’te Şükrü Tuna Kültür Merkezi’ndeki söyleşilerde sağlıklı yaşamın tüyolarını veren Opr. Dr. Feridun Kunak’ın, sağlıklı yaşamın yolları, kilo verme, beslenme alışkanlıkları ve spor hareketleri üzerine yaptığı interaktif söyleşi yaklaşık 1 saat sürdü.
“KENDİNİZİN DOKTORU OLUN, ÇARE SİZSİNİZ”
Feridun Kunak, “Diyetle kilo verilseydi, bu kadar diyet listesi olmazdı. Bu nedenle çare sizsiniz. En iyi doktor sizsiniz. Bedeninizi en iyi tanıyan sizsiniz. Kendinizin doktoru olun, çünkü en iyi doktor sizsiniz” dedi.

Sabah kahvaltısının önemi, faydalı besinler ve insanların yemeklerinde nelere dikkat etmeleri gerektiği konularında önemli bilgiler veren Kunak, faydalı spor hareketlerini de TV’deki programında olduğu gibi salondaki davetlilere uygulamalı şekilde gösterdi.

Avlu Konferans Salonu’ndaki söyleşinin sonunda Balıkesir Valisi Ersin Yazıcı’nın eşi Hanife Yazıcı ve Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu’nun eşi Didar Kafaoğlu Op. Dr. Feridun Kunak’a teşekkür edip, çeşitli hediyeler verdi.

250 HASTAYI AYAKÜSTÜ MUAYENE ETTİ
Opr. Dr. Feridun Kunak, zaman zaman vatandaşları da dahil ettiği söyleşinin bitiminde her iki oturuma katılan izleyiciler arasında yaklaşık 250 hastayı kısa süreli muayene ederek tedavileriyle ilgili yönlendirmelerde bulunup hekim olarak fikirlerini paylaştı.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu