Gündem

ŞILDAK GAZİLER VE ŞEHİT AİLELERİYLE BİR ARAYA GELDİ

Bugünkü ziyaret programında şehit aileleri ve gazilere yer veren Vali Hasan Şıldak, ilk ziyaretini Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Balıkesir Şubesine gerçekleştirdi.

Ardından Türkiye Muharip Gaziler Derneği Balıkesir Şubesi Başkanlığı’nı ziyaret eden Vali Şıldak, Başkan Ali Hulusi Karakuz ve gazilere bir sıkıntılarının olup olmadığını sorarak sohbet etti.
Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Balıkesir Şube Başkanı Haydar Filiz ile şehit aileleri ve gazilerle bir araya gelen Vali Şıldak, kendileriyle sohbet ederek onlarla yakından ilgilendi. Vali Hasan Şıldak, ziyaretlerinde hem makam kapılarının hem de gönül kapılarının şehit ailelerine ve gazilere her zaman açık olduğunu dile getirdi. Program kapsamında son olarak Balıkesir Görev ve Terör Mağdurları Derneği’ni ziyaret ederek burada Dernek Başkanı İsmet Göner ve şehit aileleri ile bir araya geldi.

 

“Devletimizin en önemli politikalarından biri şehit aileleri ve gazilerimizin yanında olmaktır.”

Vali hasan Şıldak yaptığı ziyaretin anısına Balıkesir Görev ve Terör Mağdurları Derneği Başkanı Göner’e hediye ve Türk Bayrağı takdim etti. Ardından, “Bütün Şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyorum, makamları âli olsun. Gazilerimiz olarak sizlerin hakları ve devletimizin bekâsı için ödediğiniz bedellerin değeri ölçülemez. Bizler o zorlu dönemleri yaşayarak, şahit olarak bu günlere geldik. Ne mutludur ki Devletimizin de en önemli politikalarından biri şehit ailelerimiz ve gazilerimizle yakından alâkadar olmaktır. Bizler de sizlerle kenetleneceğiz. Ziyaretlerimiz hep devam edecek. Sizlerin hakkı hiçbir zaman ödenemez. Sıkıntılarınız olursa, bizim aşabileceğimiz her türlü konuda sizlerin yanınızdayız,” diye konuştu.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu