Gündem
Trend

Sinema Keyfi: Balıkesir’de Bu Hafta Neler Var?

Sinema Keyfi: Balıkesir’de Bu Hafta Neler Var? Gençlerin merakla beklediği filmlerden bir tanesi olan Freddyy’nin Pizza Dükkanında 5 gece , Swiftielerin popüler beklediği müzikal belgeseli ESAAS10 Burada Balıkesir’de…

 

Sinema

Taylor Swift The Eras Tour vizyona giriyor. Bu hafta sonu vizyona giren belgesel için biletler satışa çıktı!

Freddys N

3 Kasım’dan itibaren vizyona giren Taylor Swift The Eras Tour, The Marvels ve dahası beyaz perde de seyirci ile buluşuyor. En popüler ve sevilen filmlerden birisi olan The Marvels, Marvels serisine bir seçenek daha ekliyor.

Swift

Animasyon Bölümünde; Aslan Hürkuş, 3 Anka Odası, Troller Hep Beraber

Romantik Komedi Bölümünde; Çok Aşk

Diğer kategoriler; Son Akşam Yemeği, Atatürk

 

Giphy 3

Korku Filminde Gençlerin Merakla Beklediği Film Var!

Freddy’nin Pizza Dükkanında Beş Gece filmi, sorunlu bir güvenlik görevlisinin Freddy Fazbear’ın Pizza Dükkanı’nda çalışmasını konu alıyor. Gecelerini işte geçiren güvenlik görevlisi Freddy’nin Pizza Dükkanı’ndaki gece vardiyasından sağ çıkmanın kolay olmayacağını anlar. Filmin yönetmen koltuğunda Emma Tammi bulunurken, başrollerinde ise Josh Hutcherson ve Elizabeth Lail yer alıyor.

The Marvels filmi, Carol Danvers, Kamala Khan ve Monica Rambeau’nun güçlerini birleştirerek evreni kurtarmak için birlikte çalışmasını konu alıyor. Carol Danvers, güçlerini bir Kree-Skrull savaşında kazanmış, evren çapında bir süper kahramandır. Kamala Khan ise, genç bir süper kahraman hayranıyken, süper güçlere sahip olan bir genç kızdır. Monica Rambeau ise, Carol Danvers’ın eski bir arkadaşı olan ve bir şekilde güçlerini kaybetmiş bir Kree-Amerikan ajanıdır. Film, bu üç kadının güçlerini birleştirerek, evreni tehdit eden bir güce karşı savaşmalarını konu alıyor. The Marvel 2023 filminin yönetmeni Nia DaCosta. Marvel Studios tarafından üretilen ve Walt Disney Studios Motion Pictures tarafından dağıtılan filmin Captain Marvel (2019) ve Marvel Sinematik Evreni’ndeki (MCU) 33. filminin devamı olması amaçlanıyor.

Filminin oyuncu kadrosunda Brie Larson, Iman Vellani, Teyonah Parris, Zawe Ashton, Samuel L. Jackson, Ben Mendelsohn ve Lashana Lynch yer alıyor.

The Marvels 2023 Türkiyede ne zaman çıkacak?

Merakla beklenen film, 10 Kasım 2023 tarihinde sinemalarda gösterime girecek.

 

Kaynak: Muhammed Can Akyürek

 

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu